SecuriFocus termékMONITOR 2019/6.

Tisztelt ^cim!

A SecuriFocus termékMONITOR sorozat mai száma Elektromos Kerítésvédelmi Rendszerekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhetnek meg.

Tartalomjegyzék:
Nemtek Elektromos Kerítés
SATEL AGATE duáltechnológiás kültéri függöny mozgásérzékelő
Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében – PERIDECT+
FP300, FP601 kerítésvédelmi rezgésdetektor

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

1
Nemtek
Elektromos
Kerítés
2
SATEL AGATE
duáltechnológiás kültéri
függöny mozgásérzékelő
Product 3
Kerítésvédelem
a SIEZA fejlesztésében
PERIDECT+
Product 4
FP300, FP601
kerítésvédelmi
rezgésdetektor


Nemtek Elektromos Kerítés
Forgalmazó: Protect HRS Kft. >>

Gyártó: Nemtek Electric Fencing Products >>

Szemben az egyéb gyengeáramú jelzőrendszerekkel a nagyfeszültségű kerítés akár nagyságrendekkel kevesebb típusú alkatrészből áll.
Az elektromos kerítésvédelmi rendszer központi egysége az energiaadó, mely a 230V hálózati tápfeszültségből és a 12VDC segéd akkumulátor feszültségéből másodpercenként előállítja, és a kerítésrendszer vezetékeibe továbbítja az impulzusszerű 4500-tól 9000 Voltig változtatható feszültséget és a 7-8Joule kimeneti energiát. Összesen maximum 4 darab, állapotjelző ledekkel rendelkező numerikus kezelőegység csatlakoztatható az energiaadóhoz.


Bővebben >>


SATEL AGATE duáltechnológiás kültéri függöny mozgásérzékelő
Forgalmazó: MASCO Kft. >>

Gyártó: Satel sp. Z.o.o. >>

A kerületi védelem a riasztórendszerek egyik alapvető és rendkívül fontos eleme.
Legjobb, ha az esetleges behatolókat már az előtt érzékelni tudjuk, mielőtt azok akár csak a védett terület közelébe tudnának kerülni. A dolgot kicsit tovább gondolva, azt is minél kijjebb tudjuk tolni annál korábban értesülhetünk egy esetleges behatolási kísérletről. Erre biztosíthat számunkra egy kiváló és egyszerűen felszerelhető megoldást a SATEL AGATE duáltechnológiás kültéri függöny mozgásérzékelője.


Bővebben >>


Kerítésvédelem a SIEZA fejlesztésében – PERIDECT+
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: SIEZA >>

A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten telephelyek és objektumok illetéktelen behatolás elleni kültéri védelmére lett kialakítva. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas). Innovatív kialakításával a legmodernebb megoldást nyújtja a cseh nemzetiségű Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere.

Bővebben >>


FP300, FP601 kerítésvédelmi rezgésdetektor
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft. >>

Gyártó: Anikom >>

Hatékony védelmi rendszernél fontos, hogy minél előbb észleljük a behatolást. A behatolásvédelmi rendszerek első védelmi köre már a kerítésnél kezdődik, már akkor detektálhatjuk a támadást, amikor a betörő még az épületben sincs. Az FPxxx széria fonott drótkerítésre telepíthető, ennek köszönhetően a behatoló még csak próbálkozik a védett területre bemászni és máris riasztást generál a rendszer. Így akár elijeszthetjük a behatolót, és/vagy a helyszínre indulhatnak a járőrök az elfogás érdekében.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetõség

SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140
Tel: (30) 515 3500
Fax: (1) 7877 533
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt levelet a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben netLEVÉL hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.

Copyright 2010 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!