SecuriFocus termékMONITOR 2019/7.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma kaputelefonokkal foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Aiphone JO rendszer
2N® Access Unit 2.0
Futura VDTKIT BASIC2
Comelit

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Aiphone JO rendszer
Product 2
2N® Access Unit 2.0
Product 3
Futura VDTKIT BASIC2
Product 4
Comelit


Aiphone JO rendszer
Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft >>

Gyártó: Aiphone Co., Ltd. >>

JÓÓÓÓ…. hát igen, ami JO az jó…tudjuk a mondásból, bár most azt mondhatjuk, hogy inkább kiváló! Főleg mert Aiphone is…
És valóban, leginkább ez mondható el az Aiphone, JO (Jé.O.) elnevezésű sorozatáról.
A JO sorozat tulajdonképpen egy kihangosított, video interkom rendszer, 7” LCD érintő képernyős beltéri egységgel. Mely kényelmet és biztonságot nyújt az otthonokban és irodákban is. Könnyű vezérlést és kihangosított kommunikációt biztosít.


Bővebben >>

2N® Access Unit 2.0
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s. >>

A 2N megújította a beléptető moduljainak kínálatát! A 2N® IP és LTE Verso interkomokkal vagy akár önállóan is használható három új 2N® Access Unit 2.0 modul első változata hagyományos RFID kártyaolvasóval van felszerelve, az RFID-t a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki. Mindhárom unit támogatja a NFC-s Android okoseszközökkel való beléptetést, a kombinált modulok pedig többlépcsős azonosításra is beállíthatók a még magasabb biztonságért.

Bővebben >>


Futura VDTKIT BASIC2
Forgalmazó: MASCO Kft. >>

Gyártó: FUTURA DIGITAL >>

Biztonság és kényelem. Ezeket akár egy kaputelefon is képes számunkra biztosítani. Egy hozzánk érkező látogató esetén meg tudunk annak mivoltáról győződni és eldönteni, hogy beengedjük-e vagy sem. Mindezt nem csak hang alapján, hanem vizuális információk alapján is, mivel a címben említett eszköz egy video-kaputelefon. Sőt pontosabban egy, működképes rendszer felépítéséhez szükséges összes elemet tartalmazó, video-kaputelefon szett. Népszerűségének és közismertségének alapja a végtelenül egyszerűen elvégezhető üzembe helyezés és rendszer látható elemeinek tetszetős kinézete.

Bővebben >>


Comelit
Hatékony megoldás az igazán nagy kihívásokra
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft. >>

Gyártó: Comelit Group S.p.A. >>

Az olaszországi székhelyű Comelit 1956-ban kezdte meg pályafutását a kaputelefonok piacán. A kiváló minőségű termékeknek és folyamatos innovációnak köszönhetően a cég előkelő helyet szerzett magának a kaputelefonok világában.
A fejlesztések során a hagyományos, többvezetékes rendszereket felváltotta a kétvezetékes rendszer, melynek köszönhetően a telepítés sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá vált.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkreteheti, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2018