SecuriFocus termékMONITOR 2019/9.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
AXIS Q6215-LE megerősített PTZ hálózati kamera OptimizedIR-rel
Hikvision 4MP DarkFighterX
EVA-SW812P PoE switch
NVR8-16400F(1U) NVR

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
AXIS Q6215-LE
Product 2
Hikvision 4MP DarkFighterX
Product 3
EVA-SW812P PoE switch
Product 4
NVR8-16400F(1U) NVRAXIS Q6215-LE megerősített PTZ hálózati kamera OptimizedIR-rel
Forgalmazó: Aspectis Kft. >>

Gyártó: Axis Communications AB >>


Az Axis Communications kiadta az AXIS Q6215-LE PTZ hálózati kamerát, amely válasz a beépített IR-rel (infravörös világítás) rendelkező, megerősített PTZ kamerák iránti növekvő igényre. A nagy hatótávú OptimizedIR funkció az infravörös LED-ek világítását a kamera zoom szintjéhez állítja, így az akár 400 méterig ellát korom sötétben. A rendkívül rossz időjárási körülmények (például 245 km/órás szél) sem jelentenek akadályt, sőt, a kamera ablaka törlővel van ellátva a csapadék ellen.

Bővebben
>>


Hikvision 4MP DarkFighterX
Még nagyobb felbontással és AI technológiával
Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.< >>

A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége kiadta új 4MP hálózati IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW). Az elődjénél kétszer nagyobb felbontással rendelkezvén, az új kamera még tisztább képet ad, akár sötét helyeken is.
A Hikvision 2017-ben bemutatta a DarkFighterX technológiát, mely az emberi szem működéséből nyert inspirációt: egy érzékelőt használ az objektumok színének feldolgozására, egy másik pedig a fényerő információkat dolgozza fel. A kamera ezután a két képet egyesíti, így egy színes,tiszta és világos képet készít. Ez a technológia továbbfejlődött –nagyobb felbontással, okosabb esemény-észleléssel rendelkezik, valamint elég tiszta képpel, hogy lehetővé tegye az arcfelismerést a jövőben.


Bővebben >>


EVA-SW812P PoE switch
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: EuroVideo Ltd. >>


Bemutatkozik az EuroVideo PoE switch, típus szerint pontosan az EVA-SW812P, amely 10 hálózati csatlakozóval rendelkezik.
A PoE Switch az IP-kamerák, a VoIP telefonok, a WiFi AP-k és más 802.3af/at eszközök tápellátására szolgál. A switchnek 8 darab 10/100Mbps-es PoE (LAN + tápellátás) portja van, amelyek az IP-kamerák csatlakoztatására szolgálnak (vagy más eszközökre, amelyeket szeretnénk csatlakoztatni), a maradék 2 darab 1Gbps-es portot használhatjuk például NVR-hez való csatlakozásra, vagy további switchek felfűzésére is. Az eszköz rendelkezik egy „Extend ON/OFF” kapcsolóval, amivel kibővíthetjük kábel adta távolságot. Kikapcsolt állapotban 100 méterig terjedő, bekapcsolt állapotban pedig egészen 250 méterig is növelhető a távolság.


Bővebben >>


NVR8-16400F(1U) NVR
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: PROVISION-ISR >>


Napról-napra egyre népszerűbbek a rendkívül rugalmasan kialakítható és rendkívül gazdag funkcionalitást biztosítani képes hálózati képrögzítőkön alapuló videómegfigyelő-rendszerek. Mint mindegyik ilyen rendszerben itt is a rögzítőegység a rendszer lelke, ennek funkcionalitása határozza meg az egész telepítés működését.
A címben említett NVR különlegessége abban rejlik, hogy a már jól ismert videoanalitikai funkciók – vonalátlépés, steril terület, kamera szabotázs, tárgyfelügyelet – mellett ebben a modellben már rendelkezésre áll az arcfelismerés funkció is.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019