SecuriFocus termékMONITOR 2019/12.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma beléptető rendszerekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Roger RACS5 MCT80M-BLE
OTIC beléptetőrendszer
Hikvision arcfelismerő terminálok
EverLink komplex, szerver alapú beléptető rendszerek
Anteus - ParkControl

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 2
Roger
RACS5 MCT80M-BLE
Product 3
 OTIC
beléptetőrendszer
Product 4
 Hikvision arcfelismerő terminálok
Product 5
 EverLink komplex, szerver alapú beléptető rendszerek
Product 1

 Anteus - ParkControlRoger RACS5 MCT80M-BLE
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Roger sp. z o.o. sp. k. >>

A mindennapi életben számtalan helyen kényszerülünk beléptetőrendszerek alkalmazására. Ezekben a rendszerekben leggyakrabban közelítő kártyákat használunk azonosítási eszközként. Szinte mindenkivel megtörtént, hogy jeladóját egy kabátcsere alkalmával, annak zsebében egyszerűn otthon felejtette. Hasonló helyzetek elkerülése céljából nagyon jól jöhet a Roger beléptető MCT80M-BLE olvasója, amely a Mifare kártyák használata mellet saját telefonunk NFC vagy Bluetooth funkciójának azonosításra történő alkalmazását nyújthatja. Mivel telefonunkról jóval kisebb eséllyel feledkezünk meg, így ezen tulajdonságnak köszönhetően búcsút inthetünk feledékenységünk jelentette bosszúságnak.

Bővebben >>


OTIC beléptetőrendszer
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Leviathan Kft. >>

Bemutatkozik egy olcsó, megbízható, könnyen kezelhető, modern beléptetőrendszer az OTIC (ejtsd: Otik). Magyar piacra a magyar igényeknek megfelelő, magyar fejlesztésű és gyártású beléptetőrendszer.
Az elmúlt években a beléptetőkkel szemben a legalapvetőbb követelmények is változtak, „feljebb került a léc”. Hogy csak egy példát említsek: a GDPR követelményeknek is meg kell felelni, természetesen az OTIC fejlesztésénél ezt is szem előtt tartották a fejlesztők.Bővebben >>


Hikvision arcfelismerő terminálok
Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

A Hikvision, a világ vezető gyártója az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások terén, bemutatta arcfelismerő terminál-sorozatát. A Hikvision arcfelismerő termináljai a deep learning-nek köszönhetően kiemelkedően hatékonyabbá teszik a beléptetést, az épület üzemeltetést, a munkaerő biztonságot és menedzsmentet.
Jelenleg háromféle megoldás elérhető el, amelyek mindegyike egyéni igényekre tervezett, így számos alkalmazáshoz és megoldáshoz használhatóak:
 • Fali arcfelismerő terminál – DS-K1T604MF & DS-K1T606MF
 • Asztali, vagy fali arcfelismerő terminál – DS-K1T605MF
 • Arcfelismerő komponens forgóvillákhoz – DS-K5603-Z

 • Bővebben >>

  EverLink komplex, szerver alapú beléptető rendszerek
  Forgalmazó: Riarex Kft. >>

  Gyártó: EverLink >>

  Az EverLink egyedülálló multi protokollos beléptető rendszer: árban a középkategóriába, megoldásaiban a felső kategóriába sorolható: a legkülönbözőbb gyártmányú és típusú eszközökkel rugalmasan bővíthető, így a design nagyon változatos lehet. Az egyetlen olyan magyar fejlesztésű rendszer, amely egyazon szerveren meg tudja valósítani a beléptetést, a munkaidő nyilvántartást és a fizetős szolgáltatásokat, mint jegyértékesítés, parkolójegy kiadás, mobil beléptetés - gépjárművekbe telepítve.
  A beléptető rendszer komplexitása miatt kiválóan alkalmas bevásárlóközpontok, irodaházak, lakóparkok, hotelek, ipartelepek, parkolók, strandok stb. területére történő beléptetést illetve jegyértékesítést biztosítani, akár egy szerveren keresztül.  Bővebben >>  Anteus - ParkControl
  Forgalmazó: Anteus Kft. >>

  Gyártó: Anteus Kft. >>

  ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer: személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérlő- és bérletkezeléssel, SMS fizetéssel és okostelefonos Applikációval, Webes látógatómenedzsmenttel. Modulárisan bővíthető beltéri navigációval, személybeléptetéssel vagy elektronikus pénztárcával.
  Elégedett ügyfeleink között irodaházak, szabadtéri parkolók, mélygarázsok, szállodák, áruházak, sportlétesítmények vagy szabadidőközpontok egyaránt megtalálhatóak.


  Bővebben >>


  KORÁBBI HÍRLEVELEINK

  A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

  Hírlevél továbbküldés

  Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

  Impresszum

  Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft
  Tel: (30) 515 3500
  E-mail: info@securifocus.com

  Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

  Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

  Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

  A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


  Copyright © SecuriFocus 2019