SecuriFocus termékMONITOR 2019/14.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma csomagvizsgáló és fémkereső berendezéseket, ill. egy biztonsági személyzet-oktató szoftvert mutat be.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
MSD – Mobiltelefondetektor,
CASRA röntgenszimulátor oktatószoftverek,
NOVO DR termékcsalád

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
MSD – Mobiltelefondetektor
Product 2
CASRA röntgenszimulátor oktatószoftverek
Product 3
NOVO DR termékcsalád


MSD – Mobiltelefondetektor
Hordozható mobiltelefon, fegyver és csempészáru detektor
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: CEIA S.p.A. Italy >>

Ferromágneses tárgyak és mágnesezett alkatrészekkel rendelkező készülékek érzékelésére képes eszköz. A vízálló, rozsdamentes acélból készült, bármilyen környezetben elhelyezhető detektor képes elektromos készülékek, mint például mobiltelefonok, vagy más, rádiójelek vételére vagy sugárzására alkalmas eszközök érzékelésére is. Az elhaladó személyt teljes testmagasságban vizsgálja és a ruházat alatt, a táskában elhelyezett ferromágneses tárgyakat is érzékeli. Könnyű és mobil, kialakításának köszönhetően gyorsan üzembe helyezhető.

Bővebben >>


CASRA röntgenszimulátor oktatószoftverek
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: CASRA >>

Napjainkban, amikor az automatizálás és robotizáció egyre nagyobb szerepet kap az élet minden területén, a biztonsági szektorban még mindig meghatározó tényező a kezelőszemélyzet alkalmassága és képessége. A humán faktor a biztonságtechnikai rendszerek üzemeltetésénél talán örökre kritikus terület marad.
A zürichi központú CASRA (Center for Adaptive Security Research and Applications) informatikai fejlesztőcég tevékenysége a repülőterek, a börtönök és más kiemelten védett objektumok biztonsági szintjének növelése a személyi állomány magas szintű képzésével. Jelenleg több, mint ötven ország kilencszáz repülőterén működik a CASRA komplex oktató- és teljesítménykövető szoftvere, amely az üzemeltetőket támogatja a kezelő személyzet kiválasztásában, felkészítésében és minősítésében. A rendszer segítségével minimalizálható az emberi mulasztások okozta kockázat.


Bővebben >>


NOVO DR termékcsalád
Táskák, műalkotások vagy akár gázvezetékek vizsgálatához
Forgalmazó: Z&Z Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: NOVO >>

A technológia fejlődésének köszönhetően megjelent az izraeli NOVO kisméretű és hordozható, félvezető detektorpaneles röntgenkészülék-családja, amely a telepítést is beleértve akár egy percen belül képet tud készíteni.
Az elsősorban biztonsági célra kifejlesztett mobilröntgen jóval könnyebb és egyszerűbb, de ami a legfontosabb, már részletgazdag, nagy felbontású képet készít az átvilágított tárgyakról. A hordozhatóságot egyrészt tömegük és a szállítás lehetősége, másrészt az akkumulátoros üzemmód teszi lehetővé. A készlet hátizsákban, kézitáskában vagy a katonai és rendészeti alkalmazásból jól ismert „pelicase” hordtáskában kapott helyet. Ez a kompakt kialakítás alkalmassá teszi a készülékeket arra, hogy bárhol, bármikor, bármilyen mostoha körülmények között, akár válsághelyzetben is gyorsan bevethetőek legyenek és azonnali eredményt produkálva segítsék felhasználóját.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetõség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt levelet a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben netLEVÉL hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.

Copyright 2019 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!