SecuriFocus termékMONITOR 2019/15.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
ABAX 2
ABILITY riasztórendszerek
Paradox EVOHD központ, HD88 kamerával integrált kültéri érzékelő

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 
ABAX 2
Product 2

ABILITY riasztórendszerek
Product 3
 Paradox EVOHD központ
HD88 kamerával integrált kültéri érzékelőABAX 2
A SATEL új kétirányú vezeték nélküli rendszere
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Satel >>

A rendszer kompatibilis az INTEGRA, INTEGRA Plus és VERSA rendszerekkel, bármilyen központtal összeköthető, de használható önállóan is. Az új rádiórendszer sokkal hatékonyabb adattovábbítást biztosít, még a legrosszabb környezetben, más vezeték nélküli eszközök közelében vagy erős jelinterferencia esetén is.
Az új, továbbfejlesztett energiagazdálkodás ECO üzemmódban akár 8 évre is meghosszabbíthatja az akkumulátor üzemidejét.


Bővebben >>ABILITY riasztórendszerek
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

ABILITY magyarul annyit tesz: képesség, tehetség. Amennyiben problémamentes megoldást keres lakossági és kisebb vállalkozói létesítmények védelmére, teljes magyar nyelvű támogatással, akkor az Ability rendszert Önnek találták ki. Hat központ modell közül választhat, melyek a legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálják a Magyarországi piacon. A központok az 5 csatlakozópontostól a 30-asig terjed, melyek a mai elvárható érzékelőkön túl, integráltan kezelik a rezgés- és redőnyérzékelőket vagy akár a szövegtárat is!

Bővebben >>


Paradox EVOHD központ, HD88 kamerával integrált kültéri érzékelő
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

A Paradox videó integrációs megoldása eddig elképzelhetetlen ellenőrzési lehetőségeket biztosít. A rendszer jelzéseire reagálva az INSITE GOLD használatával azonnal ellenőrizhetjük a helyszínen történteket. A HD88 már a behatolási kísérlet legkorábbi szakaszában védelmet nyújt, nem csak riasztást generálva, hanem rögzítve is a bűncselekményt.
A Paradox ez év végéig különleges akciós szettek keretében a hagyományos kültéri érzékelők árában teszi elérhetővé a videós ellenőrzéssel megnövelt védelmet.Bővebben >>KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019