SecuriFocus termékMONITOR 2019/16.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
ABAX2 kétirányú vezeték nélküli rendszer
PG8312 kétirányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő
Hikvision AcuSense hálózati kamerák villogó fénnyel és riasztóval

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 ABAX2
kétirányú vezeték nélküli
rendszer
Product 2
PG8312
kétirányú vezeték nélküli
kültéri mágneses nyitásérzékelő
Product 3
Hikvision AcuSense
hálózati kamerák
villogó fénnyel és riasztóvalABAX2 kétirányú vezeték nélküli rendszer
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel >>

A 21. századi mindennapok bármely területéhez hasonlóan a biztonsági rendszerek fejlődése is töretlen. Ennek keretében a hamarosan kezdődő 2019-es év egyik újdonsága lehet az eddig is közismert SATEL ABAX kétirányú vezeték nélküli rendszerének új, továbbfejlesztett változata az ABAX2.
Ez a modern vezeték nélküli rendszer amellett, hogy természetesen megőrizte elődje minden kedvező tulajdonságát, az azóta elérhetővé vált technikai fejlődés által elérhetővé tett fejlesztéseket is tartalmazza. Természetesen mindezt a vásárlói visszajelzések figyelembevételével.


Bővebben >>


PG8312 kétirányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Digital Security Controls >>

Vezeték nélküli, kültéri mágneses nyitásérzékelő kiegészítő bemenettel, kétirányú PowerG technológiával. Robosztus kültéri érzékelő ablakokra, ajtókra, kapukra és egyéb kültéri feladatokra, ahol nyitásérzékelésre, vagy egyéb jelzés továbbítására van szükség. Otthoni és nagy érzékelésszámú üzleti felhasználásra is időjárásálló, vízálló kültéri IP66 védettségű házban. Ellenállással lezárható bemenettel a külső érzékelők jelének fogadására.


Bővebben >>


Hikvision AcuSense hálózati kamerák villogó fénnyel és riasztóval
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

A Hikvision, a világ első számú szállítója az innovatív videómegfigyelő termékek és megoldások területén, bemutatta az EasyIP 4.0 biztonsági megoldásokhoz illeszkedő AcuSense hálózati kameráit. A villogó fénnyel és hangriasztással ellátott kamerák azonnal képesek elriasztani a potenciális behatolókat attól, hogy belépjenek egy tiltott területre, amivel még jobban növelhető a telephelyek és ingatlanok biztonsága.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019