SecuriFocus termékMONITOR 2019/17.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
TechSon ES2 IP-kamerák
Hikvision Turbo HD PIR kamerák
Wisenet X Plus hálózati kamera sorozat
Uniview IPC2324LBR3-SPZ28-D csőkamera

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1

TechSon
ES2 IP-kamerák
Product 2
Hikvision
Turbo HD PIR
kamerák
Product 3
Wisenet X Plus
hálózati kamera
sorozat
Product 4
Uniview
IPC2324LBR3-SPZ28-D
csőkameraTechSon ES2 IP-kamerák
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>


A TechSon ES2 IP-kamerák az extra funkciók helyett kiváló képet szolgáltatnak. Akár éjszaka is. Színesben.
A két megapixeles, belépő szintű kameráktól manapság nem vár túl sokat az ember. Full HD felbontás, legyen éles a kép, nem baj, ha van benne infra, hogy éjjel is használható legyen. Minden egyéb jóformán ajándéknak minősül.
A TechSon ES2 nem ilyen! A belépő szinten igencsak szokatlan tulajdonságokkal és lehetőségekkel rendelkezik. Mindegyik kamerában erős és tartós Hi-Power LED szolgáltatja az infrafényt. SD-kártyahely is van az összes készülékben, szóval akár helyi rögzítésre is képes az ES2 széria. A H.265-ös kodek és a ROI megoldják a videó részletességét és kellő tömörségét. És ha mindez nem lenne elég, ott van még a kivételes, nem IR alapú, színes, NightVision technológia.

Bővebben
>>


Hikvision Turbo HD PIR kamerák
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.< >>

A kültéri védelem fizikai eszközei (tornyok, vizesárkok, falak és dróthálók) évezredek óta léteznek, de ma már modern, elektronikus technológiákat alkalmazunk, melyek detektálják, sőt, meg is akadályozzák a behatolót abban, hogy védett területre lépjen.
A hagyományos kültéri védelmi rendszerek aktív infraérzékelőket használnak, melyek nem túl stabilak. Mivel nincsenek videofelvételek, a hagyományos infraérzékelő nem tudja meghatározni a behatolás pontos helyét, és a terepviszonyok, a környezet és más tényezők miatt sok a téves riasztás, valamint kevés a rögzített információ.


Bővebben >>


Wisenet X Plus hálózati kamera sorozat
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: Hanwha Techwin Europe >>


Az új, moduláris Wisenet X Plus sorozat kamerái az egyik legkönnyebben telepíthető és karbantartható kamerák a világon, időt és pénzt spórolva a telepítőknek. 2 és 5 megapixeles, beltéri és kültéri variációkban érhetők el, és mágnesekkel vannak felszerelve, hogy a szenzormodulok egyszerűen, azonnal beilleszthetők legyenek a kameraházakba. Az egyetlen PoE kábelhez való csatlakoztatás is egyszerűen megoldott.

Bővebben >>


Uniview IPC2324LBR3-SPZ28-D csőkamera
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Uniview >>


Tökéletes megoldás otthonok és kisvállalatok védelmére!
EASY: költséghatékony Uniview megfigyelőrendszerek
A világ egyik legnagyobb videós megfigyelőrendszereket gyártó cége, az Uniview újragondolta a termékcsoportjait. Az EASY termékcsoportba azok az eszközök kerültek, amelyek sokoldalúak, felhasználóbarátok ugyanakkor költséghatékonyak.
Az EASY Uniview kamerák és megfigyelőrendszerek, korábban LIGHT néven futottak, ám nem csak nevében újult meg a kategória, hanem tartalmában is: termékekkel és újításokkal bővült ez a termékcsoport.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019