SecuriFocus termékMONITOR 2019/19.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
PR-SH8100A5-8L(1U) NVR
Axis P5655-E PTZ hálózati kamera
Professzionális érintőképernyős IP teszter
TechSon MX5232, egy igazán intelligens NVR
Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1

PR-SH8100A5-8L(1U)
NVR
Product 2
Axis
P5655-E PTZ
hálózati kamera
Product 3
Professzionális
érintőképernyős IP
teszter
Product 4
TechSon MX5232,
egy igazán intelligens
NVR
Product 5
Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással


PR-SH8100A5-8L(1U) NVR
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: PROVISION-ISR >>

A mindennapok során hozzászokhattunk, hogy a minket körülvevő vevő világ gyorsan változik. Ez a biztonságtechnikai megfigyelőrendszerek piacán található kínálatra is igaz.
A rendelkezésre álló választék, az újonnan elérhető műszaki lehetőségek elérhetővé válásával mindenki számára hozzáférhetővé válnak. Így van ez az analóg CCTV rendszerek központi egységével, a PROVISION-ISR AHD nagyfelbontású asztali DVR-ekkel is.



Bővebben
>>


Axis P5655-E PTZ hálózati kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: Axis Communications AB< >>

Az AXIS P5655-E hálózati kamera az Axis Communications első olyan PTZ kamerája, amely már az ARTPEC-7 chippel van felszerelve. Az újgenerációs, rendkívül gyors chip jobb képalkotást, fejlesztett biztonsági funkciókat, kibővített analitikai képességeket és sokkalta hatékonyabb videotömörítést kínál. A kamera 1080p felbontású, 32x-es optikai zoomú, H.265 tömörítést is támogat és rendelkezik az Axis innovatív technológiáival, mint a Forensic WDR, a Lightfinder 2.0 és a Zipstream.

Bővebben >>


Professzionális érintőképernyős IP teszter
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: Eurovideo >>


Igazi adu ász lehet a telepítők kezében az új EuroVideo EVM-4HD-IP-4K multi szabványú CCTV teszter.
Mivel a nagy gyártók különböző video szabványt használnak, könnyen előfordulhat, hogy míg hétfőn TVI rendszert szerelünk, kedden már CVI szabványú kamerát kell beállítanunk, aztán szerdán már egy IP hálózatba installálunk IP kamerákat…, ilyenkor lehet nagy segítségünkre ez a multifunkciós kamera tesztmonitor. TVI kamerákat akár 4K felbontásban is megjeleníthetünk, ezenfelül Hikvision, Dahua, Uniview és Onvif teszt aplikációk is telepítve vannak az eszközön. Csatlakozhatunk vele WIFI hálózatra, illetve WIFI hotspot-ként is működhet.

Bővebben >>


TechSon MX5232, egy igazán intelligens NVR
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>


A TechSon SmartSpeed NVR-ek új generációját képviseli ez a 32 csatornás, minden igényt kielégítő készülék. A megújult kezelőfelület, a kompromisszummentes hardver és a kiterjesztett analitikai funkciók együttesen elképesztően széles körű felhasználást tesznek lehetővé. Az azonnali arckeresés, a kombinált riasztás, a bővíthető riasztásbemenet, a felvételek lejáratának kivételesen rugalmas beállítása, valamint a VGA és a HDMI kimenetek szétválasztása mind, mind olyan funkció, amivel kilemelkedik az MX5232 a hétköznapi rögzítők sorából.

Bővebben
>>


Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft >>

Gyártó: Videosec >>


A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019