SecuriFocus termékMONITOR 2019/16.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
DSC PowerSeries Pro
Az INIM rádiós rendszere – SOL
Tecnoalarm TP10-42 riasztóközpont
PARADOX WD1, ES1 – új rádiós vízérzékelő

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1

 DSC PowerSeries Pro
Product 2
Az INIM rádiós
rendszere – SOL
Product 3
Tecnoalarm TP10-42 riasztóközpont
Product 4
PARADOX WD1, ES1 – új rádiós vízérzékelőDSC PowerSeries Pro
A vállalatok szakértője
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Digital Security Controls >>

Telepítőink már korábban is szívesen ajánlották PowerSeries biztonsági rendszereinket családoknak és kisvállalkozásoknak vagyonuk védelmére. A PowerSeries Pro sorozat megérkezésével akár nagyválllalatok számára is megbízható megoldást tudunk nyújtani!
A különböző titkosítási funkciókkal és nagy hatótávolságú vezeték nélküli kommunikációjú eszközök kombinálásával a PowerSeries Pro az első DSC behatolásjelző központ, amely alkalmas a magas biztonsági fokozatú Grade 3-as telepítésekre, pl: gyárak, raktárak, irodák, pénzügyi és egészségügyi létesítmények esetén.


Bővebben >>


Az INIM rádiós rendszere – SOL
Ne mondja, hogy nem SOL-tunk!
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni. „Még utazás előtt, gyorsan, valamit tenni kell, hogy legyen riasztó a házban! Akkor nyugodt leszek!” – gyakran hallott érv az aggódó ügyfelektől. Az INIM gyár legújabb rendszere, a SOL erre az esetre is tud gyors és megbízható megoldást kínálni!<


Bővebben >>


Tecnoalarm TP10-42 riasztóközpont
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: TECNOALARM S.r.l >>

A kis- és közepes méretű létesítmények, elsősorban lakások, családi házak vagy irodák illetéktelen behatolással szembeni védelmére szolgáló központ.
Mint a típusjelölésből is kiolvasható maga az alaplap 10 zóna csatlakoztatására nyújt lehetőséget, melyet max. 40-ig lehet bővítők segítségével kiterjeszteni. Zónákként alkalmazhatunk hagyományos kontaktuskimenettel rendelkező érzékelőket, de akár az érzékelőbuszra csatlakoztatott buszos eszközökkel is. Az ilyen típusú érzékelők alkalmazása egyben lehetőséget teremt az un. RDV (Remote Digital Verification), a riasztás felhasználó általi ellenőrzésére, a digitális riasztási jelzés megfelelő, a detektált mozgás intenzitásával arányos hangjelzéssé történő átalakítását biztosító szolgáltatás alkalmazására.Bővebben >>


PARADOX WD1, ES1 – új rádiós vízérzékelő
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

Volt már ügyfelének csőtörése?
Ázott már fel a fa padlóburkolat púposra, szétfeszítve akár a falakat is?
Megérkezett a megoldás!

A Paradox új, rádiós vízérzékelője a WD1, amely megfelelő elhelyezés mellett már nagyon korai szakaszban képes érzékelni a kifolyó vizet. Az ES1-es kiegészítő szenzorral pedig egy darab érzékelő két, egymáshoz közeli szaniter, vizes blokk védelmére is alkalmas.
Az érzékelő 3 pár érzékelő csapot tartalmaz. A bármelyik csap-pár közé folyó vizet érzékeli a szenzor és azonnal jelzést küld az adó-vevő modul (RTX3 vagy LX-es kezelő) felé. A kétirányú rádiós kommunikációval az érzékelő a jelzést nem bízza a véletlenre – mindaddig küldi, amíg a központ nem nyugtázza a vételt.Bővebben >>KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019