SecuriFocus termékMONITOR 2019/21.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma tűzvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
SATEL gázérzékelők
FirePro aeroszolos oltórendszer
Siemens Cerberus FIT FC360
Inim Previdia Compact tűzjelző központ

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 SATEL
gázérzékelők
Product 2
FirePro
aeroszolos oltórendszer
Product 3
Siemens Cerberus
FIT FC360
Product 4
Inim Previdia
Compact tűzjelző központSATEL gázérzékelők
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel sp. Z.o.o. >>

A behatolásjelzők feladatának kiterjesztéseként a vagyonvédelmi feladatok ellátása mellett ezen rendszerek feladata lehet a bennlakók testi épségének védelme is. Ebből a célból nagyon jó szolgálatot tehetnek a SATEL által gyártott, egyébként akár önálló működési módban is alkalmazható gázérzékelői.
A DG1 sorozatú érzékelők által detektálni képes gázok fajtái - szénmonoxid, földgáz, LPG és triklóretilén – lefedik a mindennapi élet során, az emberekre veszélyek lehetőségeit. Az érzékelt gáz fajtájától függően fűtőberendezések, garázsok, de akár lakóhelyiségek veszéllyel fenyegetett területein szerelhetőek fel.


Bővebben >>

FirePro aeroszolos oltórendszer
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: FirePro Systems Ltd. >>

Elérhetővé vált palettánkon a profi aeroszolos oltórendszer, az európai (ciprusi) fejlesztésű FirePro.
A FirePro egy automata aeroszolos oltóberendezés, amely tűz esetén aeroszol formában oltóanyagot bocsát ki, ami a kialakulóban lévő tüzet kémiai úton oltja el, az oxigén elvonása nélkül. Alapanyaga a természetben megtalálható kálium-só.
A FirePro aeroszolos generátorok aktiválásakor szilárd vegyületük aeroszollá alakul át, mely főként káliumsókat tartalmaz. A részecskék könnyen eloszlanak az égéstérben, a káliumsó részecskék inert gázban szuszpendálva különösen nagy felszínt adnak a tömeges reakciókhoz, növelve a hatékonyságot és csökkentve a szükséges anyagmennyiséget.Bővebben >>


Siemens Cerberus FIT FC360
1 hurkos tűzjelző központ család
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft. >>

Gyártó: Siemens >>

A Siemens Cerberus FIT FC360 egyhurkos tűzjelző központ könnyen telepíthető és kezelhető. Kisebb tűzjelző rendszerek központjaként (iskolák, lakóépületek, műhelyek, szállodák, üzletek stb.) alkalmazható. Az FC360 központra csatlakoztatható 126 címzett C-NET eszköz, amelyek lehetnek érzékelők, kézi jelzésadók, I/O modulok, huroktáplált hang- és fényjelzők, szinti kijelző/kezelő egységek.
A Siemens Cerberus FIT FC360 tűzjelző központokhoz néhány kivétellel a teljes Cerberus PRO eszközcsalád tagjai illeszthetők úgy, mint a megbízható ASAtechnologyTM (Advanced Signal Analysis) jelfeldolgozású multikritérium érzékelők (OOH740, OOHC740), amelyek kiváló védelmet biztosítanak a zavaró tényezőkkel szemben, így megelőzhetők a téves riasztások.Bővebben >>


Inim Previdia Compact tűzjelző központ
Kompakt és költséghatékony kialakítás, fejlett technológiával
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

Riarex Kft. bemutatja új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjait, melyek kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival. Ezek az intelligens központok OpenLoop technológiájú jelzőhurkokkal vannak ellátva, melyek kezelik az INIM, Argus és Apollo protokollokat. A paletta 12 féle új modellt tartalmaz, melyek már elérhetők a www.riarex.hu webshop felületen is.


Bővebben >>KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019