SecuriFocus termékMONITOR 2019/22.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma tűzvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Eaton-Cooper-DF6100 tűzjelző központ
Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelő
Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Eaton-Cooper-DF6100
tűzjelző központ
Product 2
Bosch AVIOTEC
videoalapú tűzérzékelő
Product 3
Új címezhető FireClass
hang és hang-fényjelzőkEaton-Cooper-DF6100 tűzjelző központ
Forgalmazó: Novosec Security Kft >>

Gyártó: Eaton Industries >>

Az EATON/COOPER központok és termékek nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/értékarányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeivel is, amelyek a hasonló konkurens termékek elé helyezi őket.
A DF 6100 központ egy könnyen és szabadon programozható, de tudásilag egy rendkívül intelligens központ. Olyan speciális riasztási függéseket lehet létrehozni a központba, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak téves riasztást produkálni.


Bővebben >>

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelő
Már az alagutakban is tökéletes megoldás
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Security and Safety Systems >>

A Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 biztonsági kamerában alkalmazott videoalapú tűzérzékelő technológia már az alagutakban is lehetővé teszi a füst és a lángok korai és megbízható érzékelését. Praktikus és költséghatékony kiegészítés a hagyományos lineáris hőérzékelők mellé, amelyek csupán a hőmérséklet észrevehető emelkedésére reagálnak és a füst érzékelésére nem képesek. A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.


Bővebben >>


Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: FireClass >>

A Johnson Controls kínálatában már elérhető a hangjelzők, vizuális riasztóberendezések (VAD) és vizuális jelzőkészülékek (VID) új innovatív sorozata, melyek elősegítik a tűzjelző rendszerek teljesítményének javítását, és biztosítják, hogy valódi tűzesetnél gyorsabban megtörténjen a helyzetfelismerés és megkezdődhessen a kiürítés.
A Johnson Controls szakemberei független kutatásokat végeztek a fénymintákról és azok hatásáról az emberi reakciók kiváltására, hogy javítsák az új VID és VAD sorozat kialakítását és funkcionalitását. A mérnökök ez alapján fejlesztették ki az új generációs eszközöket.Bővebben >>KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019