SecuriFocus termékMONITOR 2019/23.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
PR-SH8100A5-8L(1U) NVR
Új, 8 csatornás Videosec IP rögzítő
Uniview PoE Switch-ek
Alakfelismerés TechSon MS4 kamerával


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
PR-SH8100A5-8L(1U)
NVR
Product 2
Új, 8 csatornás
Videosec IP rögzítő
Product 3
Uniview
PoE Switch-ek
Product 4
Alakfelismerés
TechSon MS4 kamerával


PR-SH8100A5-8L(1U) NVR
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: PROVISION-ISR >>

Egyre feljebb és feljebb. A CCTV piacon napról-napra jelennek meg újdonságok, köztük egyre nagyobb felbontású kamerák és rögzítők. A hosszú ideje meghatározónak számító 4 Megapixel felbontású PROVISION-ISR AHD rögzítőket követően már elérhetőek az akár 8 Megapixeles kamerákat kezelni képes új modellek.
Fentebb említett rögzítő az eddigiekkel szemben, a 4 Megapixel AHD kamerák képeinek összes csatornán 4 Megapixel Lite felbontásban valósidőben – 25FPS – történő rögzítésére is alkalmas lehet.Bővebben
>>


Új, 8 csatornás Videosec IP rögzítő
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft >>

Gyártó: Videosec >>

Megérkezzett a legújab Videosec NVR, amelyik optimálsi rögzítési megoldást jelent 8 csatornáig és 6MPixel felbontásig, ugyanakkor hatékonyan alkalmazható nyolcsatornás megfigyelőállomásként nagyobb rendszerek kihelyezett pozícióin is!
Az NVR-301-08ES rögzítők a már ismert fém házban érkeznek, támogatják a fejlett, intelligens tömörítéssel optimalizált H.265 videóadatfolyamokat.A mozgásérzékelés-alapú riasztáson kívül a VCA analitikai riasztások is kiválthatnak rögzítési/riasztási eseményt.


Bővebben >>


Uniview PoE Switch-ek
A biztonság "egykapus" művészete
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: Uniview >>


A Uniview, mint a világ élvonalába tartozó és meghatározó CCTV gyártó nem feledkezett meg arról a fontos tényről, hogy a videómegfigyelő rendszerek önmagukban mit sem érnek, ha nincs mögöttük az igényeknek megfelelő és azokat maradéktalanul kiszolgáló strukturált aktív és passzív hálózati elemek.
Amennyiben az imént említett elemek nem az igényeknek megfelelőek úgy a végpontokon „csüngő” eszközök lehetnek bármilyen intelligenciával és analitikai funkcióval felvértezve és lehet bármekkora a felbontású akkor sem lesznek többek, mint egy „dekoratív vasdarab”.

Bővebben >>


Alakfelismerés TechSon MS4 kamerával
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>


Mitől olyan jó az MS4-es kameracsalád? Attól, hogy a sokat kritizált mozgásfelismerés és beállíthatatlan vonalátlépés helyett használja az eszét. Nem csupán pixelhalmazok vándorlását regisztrálja, hanem képes felismerni az emberi alakokat és a járműveket. Ez több mint elég ahhoz, hogy gyakorlatilag megszűnjenek a téves riasztások. Ha csupán ennyit tudna ez a kamera, már az is elég lenne az üdvösséghez, de szerencsére, az MS4 család kivételesen érzékeny képérzékelővel és valós WDR-rel is el lett látva. A többit és a részleteket kattintás után olvashatják.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019