SecuriFocus termékMONITOR 2019/24.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Hikvision AcuSense
Wisenet QNE-8011R és QNE-8021R
Bosch IP 3000i kamerák


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Hikvision
AcuSense
Product 2
Wisenet
QNE-8011R és QNE-8021R
Product 3
Bosch
IP 3000i kamerák


Hikvision AcuSense
Pontosabb riasztás – nagyobb biztonság
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek. A Hikvision AcuSense technológiája ezeknek a legújabb fejlesztéseknek az eredménye, amely elsőként teszi a vállalkozások és lakossági ügyfelek számára elérhetővé a Deep Learning technológiával rendelkező fejlett képtartalom-elemzést.
Miért fontos a pontos riasztás?
Ha az otthonod biztonságára gondolsz, először a kert és a kerítés jut eszedbe. A cél az, hogy megakadályozzuk az illetéktelen behatolást. A hagyományos felügyeleti rendszerek viszont alkalmatlanok erre.Bővebben
>>


Wisenet QNE-8011R és QNE-8021R
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: Hanwha Techwin Europe >>

Az új 5 megapixeles flateye IR dóm Wisenet hálózati kamerák a Hanwha Techwintől magas páratartalmú környezetekbe van tervezve, ahol van esély a páralecsapódásra a hőmérsékletkülönbségek miatt. A flateye kialakításnak, amikor a lencse elé közvetlenül egy lapos üvegfelület van berakva, megvan az az előnye a dómmal szemben, hogy az infravörös világítás által keltett tükröződés és a karcolások képre való hatása csökken.
A Wisenet QNE-8011R 2,8 mm-es, a Wisenet QNE-8021R 4,0 mm-es fix lencséket tartalmaz, miközben mindkettő beépített infravörös világítással rendelkezik, amellyel éjszaka akár 20 méterig felismerhetők az objektumok.


Bővebben >>


Bosch IP 3000i kamerák
Átfogó felügyeleti rendszer okos megoldásokkal
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Building Technologies >>


A Bosch bemutatja IP 3000i kameráit. A megszokott Bosch előnyökkel bíró kiváló minőségű, 24/7 üzemre tervezett kameráink számos lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára, emellett telepíthetőségük is egyszerűbbé vált.
Az IP 3000i sorozat olyat kínál árkategóriájában, amilyenre korábban még nem volt példa a piacon – az alapfelszereltségként beépített Essential Video Analytics (EVA) képtartalomelemzést. A technológia az IoT alkalmazásának teljesen új lehetőségeit tárja fel és az intelligens adatrögzítés segítségével jóval túlmutat a biztonságon. Olyan költséghatékony megoldásokat tesz ezáltal elérhetővé, amelyre a felhasználok már régóta várnak.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019