SecuriFocus termékMONITOR 2019/25.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma okos otthon / intelligens épületi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Grenton lakás- és épületautomatizálás
INIM Prime rendszer
Videosec KRC-102 többfunkciós kapcsolómodul
Bosch B és G sorozatú behatolásjelző rendszerek


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Grenton lakás- és épületautomatizálás
Product 2

INIM Prime rendszer
Product 3
Videosec KRC-102
többfunkciós kapcsolómodul
Product 4
Bosch B és G sorozatú behatolásjelző rendszerek


Grenton lakás- és épületautomatizálás
Itt az idő, hogy otthonába is eljöjjön a SMART forradalom!
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Grenton >>

Napjainkban a lakásautomatizálás, vagy népszerűbb nevén az okos otthon egyre nagyobb szerepet kap. A hangsúly fokozatosan tolódik a „szimpla” biztonsági rendszerek felől az integrált megoldások felé. Ez az igény a mozgatórugója az okosotthonok egyre szélesebb körben történő elterjedésének, amelyek kényelmesebbé teszik életünket, miközben energiahatékonnyá varázsolják otthonunkat és tovább növelik lakásunk biztonságát.


Bővebben
>>


INIM Prime rendszer
Egyszerűen okos
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

Egy Intelligens rendszer kialakításának lehetőségét és a széleskörű alkalmazhatóság tárházát az INIM 3 vadiúj központpanellel kínálja. A PRIME rendszerek mindegyike LAN-os elérhetőséggel, micro-USB portos, és már gyárilag tápegységgel ellátva, fém központ dobozban van szerelve.

Bővebben >>


Videosec KRC-102 többfunkciós kapcsolómodul
Távvezérelhető és programozható intelligens relémodul
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft >>

Gyártó: Videosec >>


A Videosec KRC-102 egy többfunkciós kapcsolómodul, mellyel a legegyszerűbb világítás ki-bekapcsolástól a legösszetettebb víz-gáz-fűtés-kapunyitás parancsokig vezérelhetjük eszközeinket. Hat csatornáján nem csak 230 V-ot, hanem igény esetén vegyesen 5/12/24/36 V DC táplálást, de akár riasztási jeleket is kapcsolhatunk, mind vezeték nélküli kinetikus kapcsolókról, mind wifin, mobilapplikációból, mind ütemezéssel, mind logikai kapcsolatokon keresztül.

Bővebben >>


Bosch B és G sorozatú behatolásjelző rendszerek
Okos megoldások az otthon védelmére
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág >>

Gyártó: Bosch Security Systems Llc. >>


Ismerje meg közelebbről a B és G sorozatú behatolásjelző rendszereket, amelyek teljes körű biztonsági megoldást kínálnak, legyen szó egy kisebb lakásról vagy akár egy több szobás családi házról. A rendszerhez csatlakoztatható behatolásjelző és füstjelző eszközök, videofelügyeleti kamerák és beléptető kártyák segítségével a rendszer kiválóan testre szabható. Az ingyenesen elérhető Remote Security Control Plus alkalmazáson keresztül már távolról is vezérelheti biztonsági rendszerét. Az alkalmazás segítségével bezárhatja és kinyithatja az ajtókat, élesítheti vagy hatástalaníthatja a riasztórendszert, valamint ellenőrizheti annak állapotát. Megtekintheti az előre beállított riasztásokat és a központhoz integrált Bosch IP kamerák élő képeit is – mindehhez nincs másra szüksége, mint egy iOS/Android mobiltelefonra vagy táblagépre.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amelynek a „Tárgy:” mezőjében „Hírlevél lemondás” szerepel.

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019