Tisztelt Partnerünk!

2019-ben is hirdetünk Black Friday akciót.

A meghirdetett 10 termék közül kettő nagyszerű és először csak ebben az akcióban megjelenő újdonság is szerepel ajánlatunkban, éljen a lehetőséggel, próbálja ki!

IPW-2122LS-40F     NVR-301S-04LS2-P4

Az akció 2019. november 29-én napkeltétől december 2 napnyugtáig érvényes.

A részletekért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal vagy látogasson el oldalunkra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a december végéig tartó akciónk a Black Friday akciótól függetlenül folyamatosan érvényes.

 


IPW-2122LS-40F

Ebben a típusban találkozik először az L sorozatnál megszokott kedvező ár és műszaki paraméterek, a Starlight kameráknál már bizonyított képminőséggel és fényérzékenységgel (0,002lux). A kisméretű ház ellenére a beépített IR sugárzó akár 50 m távolságról is képes a megfigyelni kívánt objektum megvilágítására. Videó analitikából a szokásos 4 darab külön paraméterezhető mozgásérzékelési területen felül egy darab behatolás érzékelési terület is beállítható. Természetesen a H.264/H.265 és a Smart Encoding tömörítés, a ROI funkció, 2D/3D-DNR, HLC, BLC is elérhető. A széleskörű felhasználási lehetőségeket segíti elő a 12V DC / PoE táplálási lehetőség és az IP67-es védettség is.

NVR-301S-04LS2-P4

Az egyik legkedveltebb hálózati rögzítőnkből megérkezett a következő generációja. A rögzítési felbontás csatornánként 2MP-ről 6MP-re, a beépíthető tárolási kapacitás 8TB-ról 10TB-ra növekedett. A Smart IP kamerák Területre történő behatolás érzékelés és a Vonalátlépés figyelés analitikai szolgáltatásai is alkalmazhatóak a rögzítőn. Ezen események jelzéseire természetesen beállítható különböző végrehajtandó feladatok, valamint a későbbi visszakeresés alapjául is szolgálnak. A már megszokott csendes működésről ennél az eszköznél sem kell lemondani, hiszen továbbra sem található ventilátor a házban, így csak a beszerelt HDD csendes zúgása zavarhatja meg a nyugodt környezetet.

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!