SecuriFocus termékMONITOR 2019/26.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Provision-ISR PR-I4350AVF csőkamera
TechSon EA2-es kamerasorozat
Új, Videosec Starlight Smart IP kamera
Bosch MIC IP 7100i PTZ kamera


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Provision-ISR
PR-I4350AVF csőkamera
Product 2
TechSon
EA2-es kamerasorozat
Product 3
Új, Videosec Starlight
Smart IP kamera
Product 4
Bosch MIC IP 7100i
PTZ kamera


Provision-ISR PR-I4350AVF csőkamera
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: PROVISION-ISR >>

Az 5 Megapixel felbontású Pro sorozatú analóg kamera a PROVISION-ISR folyamatosan megújuló megfigyelőkamera kínálatának egyik új tagja, mely még magasabb szintre emeli az eddig közkedvelt termékek által biztosított műszakiságot.
Köszönhetően annak, hogy ez a modell a korábbi 4 Megapixel felbontású eszköz utódja, így a régebbi rendszerekkel történő kompatibilitása céljából a kamera képének felbontása átváltható.Bővebben
>>


TechSon EA2-es kamerasorozat
Tudásban és formában is újdonság
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>

A TechSon IP-kamerák legkisebb és legegyszerűbb kameráit váltja a megújult formavilágú és a belépő szinten szokatlan, extra tulajdonságokkal bíró EA2-es kameracsalád. Az elsősorban családi házakba és irodákba ajánlott készülékek olyan kiváló értékeket hordoznak, hogy akár nagy kameraszámú rendszerek tagjaiként is bátran megállják a helyüket.

Bővebben >>


Új, Videosec Starlight Smart IP kamera
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft >>

Gyártó: Videosec >>


A Starlight fényérzékenységű kamerák családjába tartozó IPW-2122LS-40F típusú Smart IP kamerában találkozik először az L sorozatnál megszokott kedvező ár és műszaki paraméterek, a nagy fényérzékenységű kameráinknál már bizonyított képminőséggel és fényérzékenységgel (0,002lux színes üzemmódban). A kisméretű ház ellenére a beépített IR sugárzó akár 50 m távolságról is képes a megfigyelni kívánt objektum megvilágítására.

Bővebben >>


Bosch MIC IP 7100i PTZ kamera
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Building Technologies >>


A videofelügyeleti megoldásoknak a legszélsőségesebb körülmények között is helyt kell állniuk. A Bosch ezért is fejlesztette tovább a robusztus és ellenálló MIC IP mozgatható kameráit, amelyek minden helyzetben gond nélkül üzemelnek. Az új 7100i kameraháza egy ellenálló, korrózióvédett burkolatot és egy beépített motoros szilikon ablaktörlőt kapott, a sorozat egyes elemei pedig ablakfűtéssel is rendelkeznek, így megbízható megoldást jelentenek a legextrémebb körülmények között is.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019