SecuriFocus termékMONITOR 2019/16.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Satel Slim Line érzékelő család
Optex WX sorozatú kültéri panoráma mozgásérzékelők a Powertől
Satel – Slim-PIR
Bosch mozgásérzékelők

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 
Satel
Slim Line érzékelő család
Product 2
Optex WX sorozatú
kültéri panoráma
mozgásérzékelők a Powertől
Product 3

Satel
Slim-PIR
Product 3

Bosch
mozgásérzékelőkSatel Slim Line érzékelő család
Forgalmazó: MASCO Kft >>

Gyártó: Satel >>

Egy ingatlanban felszerelt riasztórendszer látható elemei közé tartoznak a felszerelt érzékelők. Ennél fogva esztétikájuk, kialakításuk nagyban meg tudja határozni a megrendelő végső döntését.
Ebben hoznak újat a közelmúltban debütáló új SATEL SLIM LINE érzékelő család tagjai. Modern, elegáns és egységes kinézetüknek köszönhetően egységes megjelenést tudnak biztosítani, ami azzal az előnnyel is járhat, hogy egy külső szemlélődő nem tudja megállapítani az abban található konkrét érzékelő típusát. Ez plusz biztonságot nyújthat a rossz szándékú kíváncsiskodó tekintetekkel szemben.


Bővebben >>


Optex WX sorozatú kültéri panoráma mozgásérzékelők a Powertől
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Optex >>

A mozgásérzékelők palettája igen széles, nem könnyű feladat megtalálni az adott helyszínhez megfelelő típust, ezért is szükséges erre időt fordítani. Az alkalmazási környezethez jól kiválasztott és konfigurált érzékelő a rendszer megbízhatóságát nagyban növeli, és minimálisra csökkenti a környezeti hatások által kiváltott esetleges téves riasztásokat.
A Power Biztonságtechnika kínálatából a rendkívül népszerű Optex WX sorozat ad betekintést a speciális funkciók világába.Bővebben >>


Satel – Slim-PIR
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft >>

Gyártó: Satel >>

A SLIM LINE a SATEL legújabb mozgásérzékelő termékcsaládja, amely 5 PIR és 5 dual technológiás érzékelőből áll. Az optikák dizájnja, új érzékelési algoritmusai és hőkompenzációs mechanizmusai biztosítják az eszközök kiváló teljesítményét. Az optikák anyaga pedig növeli a deformációval szembeni ellenállást.
A telepítők munkáját könnyíti, hogy számos megoldás segíti az egyszerűbb és gyorsabb telepítést, beleértve az új burkolatzáró mechanizmust, beépített lezáró ellenállásokat és tápfelszültségre csatlakoztatható sorkapcsokat.Bővebben >>


Bosch mozgásérzékelők
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Building Technologies >>

A mozgásérzékelők alkalmazásán alapuló behatolásjelző rendszerek kiválasztásakor a felhasználókat terhelő költség a legfőbb szempont. A felhasználó költségei az érzékelők vételárán kívül tartalmazzák a telepítési, üzemelési és karbantartási költségeket is. Az alacsony árral és minőséggel rendelkező mozgásérzékelők rejtett költségeit legfőképpen – bár nem kizárólagosan – a magas számú téves riasztás okozza, így az ilyen detektorok hosszú távon könnyen a legdrágább megoldássá válhatnak a felhasználó és a telepítő számára egyaránt.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019