SecuriFocus termékMONITOR 2020/2.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma behatolásvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
PG8312 két-irányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő
Optex VXI sorozatú kültéri mozgásérzékelők
Bosch TriTech mozgásérzékelők

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
 PG8312 két-irányú vezeték nélküli
kültéri mágneses nyitásérzékelő
Product 2
Optex VXI sorozatú
kültéri mozgásérzékelők
Product 3
Bosch TriTech
mozgásérzékelőkPG8312 két-irányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő
Forgalmazó: DSC Hungaria Kft. >>

Gyártó: Digital Security Controls >>

Vezeték nélküli, kültéri mágneses nyitásérzékelő kiegészítő bemenettel, kétirányú PowerG technológiával. Robosztus kültéri érzékelő ablakokra, ajtókra, kapukra és egyéb kültéri feladatokra, ahol nyitásérzékelésre, vagy egyéb jelzés továbbításra van szükség. Otthoni és ipari felhasználásra is alkalmas, időjárásálló, vízálló kültéri IP66 védettségű házban. Ellenállással lezárható bemenettel a külső érzékelők jelének fogadására.

Bővebben >>


Optex VXI sorozatú kültéri mozgásérzékelők
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Optex >>

A mozgásérzékelők palettája igen széles, nem könnyű feladat megtalálni az adott helyszínhez megfelelő típust, de megijedni nem kell a feladattól.
Segítségünkre lesz az Optex termékek széles kínálata, amely minden telepítési környezethez biztosít megfelelő típust. Ebben a cikkben egy olyan érzékelő sorozatot mutatunk be, mely rugalmasan és könnyen használható, és kompromisszumok nélkül illeszkedik a védett terület tulajdonságaihoz.Bővebben >>


Bosch TriTech mozgásérzékelők
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Building Technologies >>

A biztonságtechnikai termékek javítása és cseréje igencsak költséges lehet. Éppen ezért a Bosch a legszigorúbb előírások támasztotta követelményeken felül teljesít, így biztosítva a termékek kiváló megbízhatóságát és tartósságát. Mindemellett a TriTech E típusú érzékelők garanciáját 5 évről 8 évre emelte. Ez jócskán a piaci átlag fölött van, ami jellemzően 2-3 év. A TriTech mozgásérzékelők nemcsak az előírásoknak felelnek meg, hanem magas minőséget és páratlan megbízhatóságot is kínálnak.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2020