SecuriFocus termékMONITOR 2020/5.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma kaputelefonokkal foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Hikvision kaputelefonok
2N® Access Unit 2.0
Aiphone JO rendszer


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Hikvision kaputelefonok
Product 2
2N® Access Unit 2.0
Product 3
Aiphone JO rendszer


Hikvision kaputelefonok
Most igazán megéri váltani
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

A Hikvision kaputelefonok mostantól megújult külsővel és belsővel érhetők el. A generációváltás már tavaly év végén elkezdődött, és mostanra a kirakó utolsó darabjai is a helyükre kerültek. A folyamat során első lépésben a beltéri egységek és a társasházi kültéri egységek kaptak szerepet, ahol a társasházi kaputáblákat felváltotta a moduláris felépítésen alapuló kültéri egység, ezzel óriási szabadságot adva a felhasználók számára az eszközök egyedi kialakításában. Most az úgynevezett villa kültéri egységeken van a sor.

Bővebben >>

2N® Access Unit 2.0
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: 2N TELEKOMUNIKACE a.s. >>

A 2N megújította a beléptető moduljainak kínálatát! A 2N® IP és LTE Verso interkomokkal vagy akár önállóan is használható három új 2N® Access Unit 2.0 modul első változata hagyományos RFID kártyaolvasóval van felszerelve, az RFID-t a második érintős számbillentyűzettel, a harmadik Bluetooth technológiával egészíti ki. Mindhárom unit támogatja a NFC-s Android okoseszközökkel való beléptetést, a kombinált modulok pedig többlépcsős azonosításra is beállíthatók a még magasabb biztonságért.

Bővebben >>

Aiphone JO rendszer
Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft >>

Gyártó: Aiphone Co., Ltd. >>

JÓÓÓÓ…. hát igen, ami JO az jó…tudjuk a mondásból, bár most azt mondhatjuk, hogy inkább kiváló! Főleg mert Aiphone is…
És valóban, leginkább ez mondható el az Aiphone, JO (Jé.O.) elnevezésű sorozatáról.
A JO sorozat tulajdonképpen egy kihangosított, video interkom rendszer, 7” LCD érintő képernyős beltéri egységgel. Mely kényelmet és biztonságot nyújt az otthonokban és irodákban is. Könnyű vezérlést és kihangosított kommunikációt biztosít.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkreteheti, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!
Elérhetőség: SecuriFocus Kft, Tel: (30) 515 3500, E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email
Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!
Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!
A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.
Copyright © SecuriFocus 2020