SecuriFocus termékMONITOR 2020/7.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma testhőmérséklet ellenőrző megoldásokkal foglalkozik.
Ezúttal két terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
OET-213H-BTS1 beléptető terminál a Videosec kínálatában
Láz detektálására alkalmas kamerák


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 3
OET-213H-BTS1 beléptető terminál
Product 1
Láz detektálására alkalmas kamerák



OET-213H-BTS1 beléptető terminál a Videosec kínálatában
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft >>

Gyártó: UNV/Videosec >>


Tömeges beléptetésnél testhőmérsékletet nem csak hőkamerával lehet nagy hatékonysággal mérni. Egy-egy alkalmazott megbetegedése egy cég életében már gondokat okozhat, helyettesítéseket, átütemezéseket kell szervezni.

Járványok idején a probléma fokozottabban jelentkezik, de amikor egy-egy megbetegedés komoly karantén-intézkedéseket von maga után, azaz egy megbetegedés osztályok munkavégzését béníthatja meg, a cégvezetésnek komoly anyagi érdeke fűződik hatékony szűrési megoldások bevezetéséhez.

Bővebben
>>


Láz detektálására alkalmas kamerák
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd. >>

Hikvision Lázdetektálási megoldásai: A jelenlegi helyzetben létfontosságú, hogy a vírus terjedését minden lehetséges módon próbáljuk megakadályozni. Az emberek egy részének munkája nem végezhető otthonról, és az alapvető mozgások biztosítása is szükséges.
Fontos, hogy a láz egyszerre nagy számú áthaladáskor, távolról is felismerhető legyen. Az egyéni lázmérés rendkívül hosszas, és kellemetlen feladat, valamint kockázatot rejt a mérő személy számára. Ezekre a problémákra nyújtanak egyszerre megoldást a Hikvision testhőmérséklet detektálására alkalmas kamerái.



Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2020