SecuriFocus termékMONITOR 2020/14.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
INTEOX nyílt kameraplatform
Axis W100 testkamera és kiegészítői
Hanwha Techwin PoE extenderes kameramodellekProduct 1
INTEOX
nyílt kameraplatform
Product 2
Axis W100
testkamera és kiegészítői
Product 3
Hanwha Techwin PoE
extenderes kameramodellek


INTEOX nyílt kameraplatform
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Building Technologies >>

Az INTEOX új szintre emeli a biztonság- és védelmiipar világát. Ez az első teljesen nyílt platform, amely példátlan szabadságot biztosít a felhasználóknak, rendszerintegrátoroknak és alkalmazásfejlesztőknek az innovációhoz és a testre szabáshoz.
Ahogyan a világ egyre inkább hálózatba kapcsolttá válik, a tárgyak internete (IoT) úgy teremt újabb és újabb lehetőségeket egyének és vállalatok számára egyaránt.Bővebben
>>


Axis W100 testkamera és kiegészítői
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: Axis Communications >>

Az Axis a világ legrugalmasabb megoldásával lép be a testkamerák piacára.
Az Axis Communications bejelentette első, testkamera megoldását, amelyet rendészeti és magánbiztonsági célokra terveztek. A világ legrugalmasabb megoldása – amely a robusztus kamerából, dokkolóból és rendszer vezérlőből áll - nyílt architektúrájúvá tervezték, amely lehetővé teszi a sokféle videókezelő rendszer (VMS) és a bizonyítékkezelő rendszerek (EMS) integrálását, fokozva a meglévő szoftverbefektetések hatékonyságát.


Bővebben >>


Hanwha Techwin PoE extenderes kameramodellek
Forgalmazó: Aspectis Kft >>

Gyártó: Hanwha Techwin Europe >>


A Wisenet videós megoldások fejlesztője a Hanwha Techwin, igyekszik innovatív megoldásokkal kivenni a részét a speciális videós megfigyelési megoldásokból, amelyek költséghatékonyabbá és korszerűbbé teszik a rendszereket. Ilyen megoldás a Wisenet által gyártott Wisenet X Plus sorozat, amely egy PoE extenderes kamera. Ez lehetővé teszi, hogy „kamerát-kamerába” fűzzünk, s ezáltal a tervezés is egyszerűbb, valamint jelentős költséget és időt spórolhatunk meg a kivitelezésen.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2020