Módokat keres az új normálishoz való alkalmazkodáshoz?  
 
 
  Milestone      
 
Join our event
 
 
Biztonságos újranyitás a videotechnológia segítségével
 
Megoldást keres, miként lehetne alkalmazkodni a COVID-19 korának természetes mindennapjaihoz? Ha cége, munkavállalói és ügyfelei védelme a cél, a videotechnológia számos megoldást kínál Önnek.
 
 
 
 
 
Tervezzen egy biztonságosabb üzleti környezetet
 
Vállalkozások és egyéb szervezetek térnek vissza megszokott munkájukhoz a nemzeti korlátozások múltával. Azonban, mindannyian ugyanazzal a kihívással szembesülünk: miként óvható meg az emberek egészsége és tartható fenn a termelékenység egy világjárvány közepette? Sokan fordulnak a videotechnológiához az új munkahelyi követelmények – mint például a társasági (személyek közi) távolságtartás – betartása és betartatása, munkavállalók és ügyfelek egészségének oltalmazása érdekében.

Az alábbiakban négy olyan területet ismerhet meg, ahol a videotechnika segíthet vállalkozása biztonságosabbá tételében.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Segítsen a biztonságos távolságot tartani
 
Biztosítsa a társasági távolságtartás szabályainak betartását, detektálva, mikor veszélyeztetik munkavállalói és ügyfelei csoportosulásokkal egymás egészségét.
 
  OLVASSON TOVÁBB  
 
 
 
 
 

 
 
 
Ellenőrizzen bőrfelszíni hőmérsékletet hőkamerákkal
 
A potenciális vírushordozók korai azonosítása kulcsfontosságú a járvány elleni küzdelemben. Tegye mindezt oly módon, mely a legkevesebb kényelmetlenséggel jár a megfigyeltek számára.
 
  OLVASSON TOVÁBB  
 
 
 
 
 

 
 
Csökkentse az érintkezési pontokat és ezzel a vírus terjedését
 
A COVID-19 akár 72 óráig is életképes marad egyes felületeken; tehát minél kevesebb az érintkezési pontok – mint például ajtókilincs és (kártya- / ujjlenyomatolvasóval stb. ellátott) biztonsági kapuk – száma, annál jobb.
 
  OLVASSON TOVÁBB  
 
 
 
 
 

 
 
Reagáljon gyorsan a felmerülő kockázatokra
 
A potenciális vírushordozók korai azonosítása kulcsfontosságú a járvány elleni küzdelemben. Tegye mindezt oly módon, mely a legkevesebb kényelmetlenséggel jár a megfigyeltek számára.
 
  OLVASSON TOVÁBB  
 
 
 
 
 

 
 
A megfelelő platform választásának fontossága
 
Ha a fent sorolt funkciókat támogató video-menedzsment rendszer beszerzését fontolgatja, dönthet egy zárt (end-to-end) megoldás mellett, vagy választhat egy nyitott architektúrájú platformot. A rugalmas, nyitott architektúra biztosítja, hogy az Ön igényeit leginkább kiszolgáló megoldásokat választhassa. Ez kulcsfontosságú előny, ha olyan nem várt élethelyzetekkel kell szembesülnünk, mint egy világjárvány.
 
  OLVASSON TOVÁBB  
 
 
 
 
 
Amennyiben a fenti cikkeket figyelemfelkeltőnek taIálta, és szeretné megismerni, miként támogathatná Önt a Milestone, kérjük, lépjen kapcsolatba magyarországi képviselőnkkel!
 
Miklós Márton
Channel Business Manager
South Eastern Europe
                                
 
 
 
 
 
 
 
  F T Ln Y  
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
Ezt a hírlevelet a Milestone megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^ e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!