A Partizan Security és a Toshiba Electronics Europe partneri megállapodása

A Partizan Security, amely videomegfigyelő és beléptető rendszerek európai gyártásával foglalkozik, bejelentette partneri együttműködését a Toshiba Electronics Europe GmbH-val. Mostantól a Partizan Security termékei tartalmazzák a Toshiba merevlemezeit, melyeket kifejezetten videomegfigyelő rendszerekhez fejlesztettek ki. A videomegfigyelő tárolók piacának legújabb követelményeit megcélzó Toshiba S300 és S300 Pro sorozatú videomegfigyelő merevlemez szigorú teszteket teljesített a 24/7 megbízhatóság és teljesítmény biztosítása érdekében.

Bővebb információért kattints ide >


A Toshiba Electronics Europe ellátási lánc stratégiája tökéletesen illeszkedik a Partizan fejlesztési stratégiájához. Mindkét márka kiemelt célja, hogy termékeiket népszerűsítsék a biztonsági szakemberek felé, és átfogó támogatást nyújtsanak számukra, mind egyedi telepítések, mind nagy projektek esetében.

A Partizan Security stabil, minőségi termékeket kínál versenyképes áron. Dmitrij Danilchenko, a Partizan Security alapítója szerint: „A Toshiba nemcsak technológiai szempontból, hanem szellemében és kultúrájában is közel áll hozzánk. Teljesen logikus és helyes, hogy azt szeretnénk látni, hogy termékünket azonos megközelítéssel látja el a gyártó az ügyfelek, a piac és a fogyasztók oktatási programjával is. Alaposan megvizsgáltuk, nyomon követtük, elemeztük a minőséget és a költségeket, visszajelzéseket gyűjtöttünk ügyfeleinktől, és most már teljes a kör - készen állunk erre a stratégiai együttműködésre, ügyfeleink számára a Toshiba professzionális merevlemezek sorozatát kínálva, és teljesen elhagyva más gyártókat ”.

2021 januárja óta a Partizan Security DVR és NVR kínálata Toshiba S300 és S300 Pro videomegfigyelő merevlemezekkel működik, amelyek 1-10 TB között érhetőek el.

Jeff Briggs, a Toshiba Electronics Europe GmbH disztribúciós értékesítésért felelős vezető igazgatója a következőket nyilatkozta a partnerségről:

„A Toshiba Electronics Europe elismeri a Partizan Security innováció iránti elkötelezettségét saját márkájú DVR rögzítőik és kameráik révén. Üdvözöljük a vállalatot, mint stratégiai partnert a videorögzítés terén, és izgatottan várjuk, amikor piacra dobjuk a Toshiba S300 és S300 Pro Surveillance merevlemez-sorozatát a Partizan Security partner tárolási megoldásaihoz ”.

PARTIZAN SECURITY s.r.o.


Rendelések & kérdések:

8:00 – 20:00 (UTC+1), Minden nap

Email: sales@partizanstore.eu

tel (magyar): 06 8008 8009 - ingyenes szám
tel (angol): +420 608 496 889
tel (cseh és szlovák): +420 608 880 986
tel (orosz): +420 608 886 587

www.partizanstore.eu

Kövesd a Partizan:Ezt a hírlevelet a Partizan Security s.r.o. megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^email e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!