Partizan és SATEL – integráció és új lehetőségek

2021 szeptemberében sikeresen befejeződött a Partizan szoftver SATEL biztonsági eszközökkel való integrálása.

A SATEL egy jól ismert lengyel márka, amely 1990 óta gyárt intelligens elektronikus eszközöket biztonsági rendszerekhez, intelligens otthonokhoz, beléptető- és tűzjelzőkhöz. Termékeiket számos címmel és kitüntetéssel díjazták, ezzel a vállalat nemzetközi elismerést érdemelt ki. A SATEL innovatív termékeit a világ több mint 70 országába szállítja, és megoldásait nagyra értékelik a professzionális szerelők.

A Partizan – a videomegfigyelő és beléptetőrendszerek európai gyártója – szintén modern szoftvert fejleszt a biztonsági eszközök távvezérlésére. Különösen a Partizan mobil alkalmazás Androidra és iOS -re már jól ismert mind a biztonsági iparág szakemberei, mind a végfelhasználók számára. Így 2019 -ben megkapta a biztonsági technológiák rangos nemzetközi kiállításának és konferenciájának nagydíját, az Adria Security Summit -on.

Tudjon meg többet a Partizan termékeiről icon


Mindkét vállalat vezető szakembereinek közös munkájának köszönhetően 2021 őszétől a SATEL berendezések kezelhetők a Partizan mobilalkalmazásokban.

Különösen rendelkezésre áll az eszközök csoportokba történő egyesítésének funkciója, teljes és részleges élesítés, értesítések fogadása riasztásokról és eseményekről, valamint a létesítménybe való belépések ellenőrzése.

Ez új lehetőségeket nyit meg a szerelők és ügyfeleik számára. Valójában az integráció lehetővé teszi egy modern multifunkcionális biztonsági rendszer létrehozását egy okostelefon általános távirányítója alatt!

Satel -eszközök integrálása a Partizan mobilalkalmazásban icon

A Partizan és a SATEL az integrációt fontos lépésnek tartja mindkét márka fejlődésében, és a jövőben is folytatni kívánják az együttműködést.

“Az ilyen integrációknak köszönhetően a professzionális biztonsági rendszerek egyre közelebb kerülnek a fogyasztóhoz. Ez nagyszerű, mivel bővíti az üzleti és a végfelhasználói lehetőségeket. Az ilyen üzleti együttműködések olyanok, mint egy rejtvény: külön -külön a részei jók, de együtt még jobbak lesznek. Biztosan kijelenthetjük, hogy a "kirakósunk" a SATEL -el sikeresen összeállt!" – Dmitrij Danilcsenko, a Partizan Security vezérigazgatója.

“Manapság a biztonsági rendszereknek olyan sokoldalúnak kell lenniük, amennyire ez technológiailag lehetséges. Ha saját megoldásainkat integráljuk más vállalatok által kínált megoldásokkal, a fogyasztók könnyebben tudják hatékonyan kezelni és ellenőrizni biztonsági rendszereiket" – mondja Grzegorz Rutkowski, a SATEL igazgatósági tagja. “Az ügyfelek tapasztalata kulcsfontosságú kérdés számunkra, és örömmel mondhatjuk, hogy a Partizan Security -vel kötött partnerségünk minden bizonnyal előnyös lesz mindazok számára, akik biztonságosabbá akarják tenni otthonukat vagy vállalkozásukat."

Üdvözöljük a Partizan Store-ban
Üdvözöljük a Partizan Store-ban
Üdvözöljük a Partizan Store-ban icon

PARTIZAN SECURITY s.r.o.


Rendelések & kérdések:

8:00 – 20:00 (UTC+1), Minden nap

Email: sales@partizanstore.eu

tel (Angol és Magyar): +420 608 496 889
tel (Cseh és Szlovák): +420 608 880 986
tel (Orosz): +420 608 886 587

www.partizanstore.eu


Kövesd a Partizan: