Videosec

 

Elkészült az új, magyar nyelvű
Videosec IP-videó katalógus


A PDF letölthető a két képre kattintva
 

Az elmúlt évek fokozatos átmeneteihez képest most egy határozott generációváltást tapasztalhatunk meg a Videosec termékkínálatában. Az IQ kameracsalád megjelenésével az új rögzítők is megjelentek. A képanalitika szintet lépett, a mesterséges intelligencián alapuló emberfelismerés és járműfelismerés vált a riasztások alapjává, ezzel tovább csökkentve a hamis riasztások számát az előző generációs képanalitikához képest, de különösen a mozgásérzékeléshez képest. Az emberi test felismerése már a legegyszerűbb IPW-2122LS-40F és IPD-3612LS-28F Starlight kamerákban is elérhető.
 

Videosec IP katalógus


Az új katalógusunk, IP Video: 2021 Q4, azaz a negyedik negyedévtől, vagyis mostantól hosszútávra meghatározza a Videosec kínálatát. Az új PDF katalógus áttekinthető, táblázatos formában foglalja össze a Videosec IP kameráit és rögzítőit, a releváns műszaki paramétereket összehasonlítható formában felsorolva.
 

IP cat

A katalógus egy-egy oldalon bemutatja a belépő szintű IQ analitikával rendelkező kamerákat, a teljes értékű IQ analitikával rendelkező kamerákat, az IQ-alapú PTZ kamerákat, amelyek immár térbeli privátmaszkok kezelésére is alkalmasak. A következő oldalon az aktuális rögzítő-kínálat tekinthető át, melyeknek kihangsúlyozandó tulajdonsága, hogy mindegyik kezel legalább egy 4K felbontású monitort és mindegyikhez csatlakoztathatunk, az összes csatornára, 4K felbontású IP kamerákat. A kifutó kamerákat felsoroló táblázatot az egyes kamerákhoz alkalmazható kötődobozok fali- és oszlopkonzolok összefoglalója követi, végül pedig a hálózati switchek, tápfeladók, kábelek és egyéb kiegészítők találhatóak.

Hazai viszonteladó partnereink listája
is felkerült honlapunkra, ide kattintva érhető el.

Műszaki és kereskedelmi kérdésekkel hozzájuk is lehet fordulni.
 

Üdvözlettel:
A Videosec csapata
 

Kövessen minket
Facebook és LinkedIn oldalunkon is!

    

 
Partneri áraink oldalunkon bejelentkezés után jelennek meg.
a részletekért és minden egyéb kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com
Ezt a hírlevelet a Euro Tech Corp. Kft. megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^ e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!