Klikkeljen ide ha nem látja a hírlevél tartalmát.

Ajax KeyPad Plus 
Maximális biztonság és ellenőrzés

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos azonosítást kínál az Ajax rendszer felhasználói számára minimalista kialakítással, LED-kijelzéssel és a kontaktmentes beléptetés végtelen lehetőségeivel.

Ez egy praktikus megoldás irodába vagy otthonra, amellyel a hamis riasztások és jelszavak a múlté válnak. Minden kártya az eredeti DESFire® chip-el van felszerelve - a rendelkezésre álló legjobb érintés nélküli azonosítási technológiával, amelyet még a NASA is használ beléptető célokra.

Rendkívüli autonómia és biztonság

Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a rendszergazda számára, hogy valós időben korlátozza, kiterjessze vagy azonnal blokkolja a hozzáférést. 
  • Legújabb firmware
  • Nagyobb kapacitású elemek
  • Jelszó-találgatás elleni védelem
  • Kényszerítés elleni védelem

A kezelők „Királya“

A KeyPad Plus mindent tud, amit a telepítők kedvelnek az Ajax kezelőiben - közvetlen kapcsolat az alkalmazásban, egyszerű telepítés a SmartBracket konzol használatával, távoli telepítés és minimális karbantartás, mindezt a kártyák AES-titkosításával, amelyeket nem lehet másolni vagy feltörni.

További információ
Website
YouTube
LinkedIn
Ezt a hírlevelet az Alarm Automatika Kft. megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^ e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!