Klikkeljen ide ha nem látja a hírlevél tartalmát.

OS Malevich 2.12

Teljes Hub kontroll, több lehetőség az Ajax szirénáival

Az OS Malevich 2.12 frissítésével az Ajax szirénái jelezhetnek (Chime), azaz figyelmeztetést adnak ajtónyitás esetén, amikor a biztonsági rendszer ki van kapcsolva, ami hasznos lehet egy üzletben vagy magánlakásban. 

Az új lehetőségek lehetővé teszik a belépési/kilépési késleltetési értesítések rugalmasabb konfigurálását, beleértve az éjszakai módot is.

Értesítések a Hub-bal való kommunikáció elvesztéséről az egyik csatornán keresztül

Az Ajax Cloud szerverkapcsolat elvesztéséről szóló értesítések egyre informatívabbak. Mostantól kiválaszthatja azokat a kommunikációs csatornákat a Hub beállításaiban, amelyekről értesítést kap a kapcsolat megszakadása vagy letiltása esetén. Az ilyen értesítéshez legfeljebb 30 perces késleltetést állíthat be. Ez a funkció nemcsak javítja a felhasználók biztonsági rendszerének irányítását, hanem riasztási megerősítést is generálhat a távfelügyelet számára.

Ajtócsengő lehetőség

Az ajtócsengő opció lehetővé teszi egy Ajax sziréna és egy érzékelő összerendelésével, analóg csengő imitálását kereskedők számára. Tájékoztatja az üzlet alkalmazottait, hogy a vevő belépett az ajtón vagy egy magánház esetén – valaki a hátsó ajtót nyitotta.

'Éjszakai mód' fölösleges zajok nélkül

A sziréna beállításaiban az éjszakai üzemmód aktiválásáról és a riasztási késleltetésekről szóló riasztások egyedileg állíthatóak a bemenetre és a kimenetre. Ezen figyelmeztetések hangerejét is beállíthatja. Nincs több bosszantó hangjelzés éjszaka!

Hogyan futtassunk frissítést?

A frissítés automatikusan települ, ha a biztonsági rendszert hatástalanítják és a Hub külső áramforráshoz csatlakozik.
 

További információ
Website
YouTube
LinkedIn
Ezt a hírlevelet az Alarm Automatika Kft. megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^ e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!