Klikkeljen ide, ha nem latja a hírlevél tartalmát.

MultiTransmitter: A vezetékes riasztó második élete

A MultiTransmitter integrációs modul lehetővé teszi a korszerűtlen vezetékes riasztásérzékelők összekapcsolását az Ajax rendszerrel, amely rugalmasabb beállításokat nyit meg a felhasználók számára, automatizálási forgatókönyveket, okostelefon-vezérlést és széleskörű frissítési lehetőséget kínál.

18 zónás vezetékes integrációs modul

A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik olyan eszközök és érzékalők csatlakoztatásához, amelyek 4 típusú vonalvégi lezárást támogatnak: NO, NC (ellenállás nélkül), EOL (NC ellenállással), EOL (NO ellenállással), az ellenállás értékei 1kOhm és 7.5kOhm között állíthatóak, 0.1kOhm eltolással. A 18 zónán kívül a modul három 12 V-os kimenettel rendelkezik: 2 fő és 1 külön a tűzérzékelőkhöz.

Maga a MultiTransmitter tápellátása 110/230V tápfeszültségről történik, áramkimaradás esetén pedig van hely egy tartalék akkumulátor számára, amely ellátja a modult és a csatlakoztatott eszközöket. A központi egység és a felhasználók értesülnek az Ajax alkalmazáson keresztül az áramellátási problémáiról.

Ezenkívül az alkalmazásban lehetőség van egy helyiség, egy csoport, egy eszköz típusának (érzékelő/szabotázs) és egy riasztás típusának meghatározására minden eszközhöz. Ennek következtében a felhasználók az aktivált detektor zónaszáma helyett világos értesítési szöveget láthatnak arról, hogy mi történt, mikor és hol.
 

Öt riasztási típus közül választhat:

  • Behatolás
  • Tűz
  • Orvosi segítség
  • Pánik
  • Gázszivárgás
További információ
Website
YouTube
LinkedIn 

Ezt a hírlevelet az Alarm Automatika Kft. megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^ e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!