Klikkeljen ide ha nem látja a hírlevél tartalmát.

Ajax ReX 2

Video-ellenőrzés, amely nem ismer határokat

A MotionCam és a MotionCam Outdoor detektorok mostantól kétszer nagyobb távolságra telepíthetők a Hubtól, és hamarosan betonfalak és fém válaszfalak mögé is beépíthetők lesznek.

A ReX 2 kétirányú kapcsolatot biztosít biztonságos Jeweller és Wings protokollokon keresztül, akár 3400 méteres távolságra a Hubtól. Az 5 jelerősítővel rendelkező rendszer akár 35 km²-t is lefedhet. Ez praktikus megoldás raktárak, ipari komplexumok és más nagy területű létesítmények számára.

  • Kiterjesztett kommunikációs tartomány
  • Erősebb biztonsági rendszer
  • Video-ellenőrzés
  • Többszintű szabotázs elleni védelem
  • Könnyű telepítés és minimális karbantartás
Mélygarázs

Okosabb, stabilabb, megbízhatóbb

A ReX 2 okosabb, mint egy egyszerű jelerősítő. Az eszközöket egy autonóm csoporthoz köti, és kezeli azok kommunikációját, így akár 199 eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi (a Hub modelltől függően). Ugyanakkor a rádiókapcsolat stabilitása és a riasztási esemény kézbesítési sebessége nem „sérül”.  Áramkimaradás esetén a tartalék akkumulátor akár 38 órányi megszakítás nélküli működést biztosít.
Alarm automatika B2B
Website
YouTube
LinkedIn 

Ezt a hírlevelet az Alarm Automatika Kft. megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^email e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!