A DSC Hungária Kft. a HIKVISION termékek magyarországi disztribútora. Számos újdonsággal és működő megoldással készülünk a kiállításra. Megtekinthető és kipróbálható lesz az AcuSense technológia, ColorVu kamerák és ANPR megoldások is.
AcuSense technológia – analitika és objektum osztályozás:

Gyakorta előforduló probléma a vakriasztás, amit különböző események, mint például szélsőséges időjárás, falevél lehullása vagy éppen kisállatok idézhetnek elő. Ez túl sok haszontalan információt eredményez, amit nagyon nehéz kezelni és sok időbe telik a számunkra hasznos információt kiszűrni. Erre fejlesztette ki a Hikvision az AcuSense mélytanulási algoritmust.

Tulajdonképpen mi is az a mélytanulási algoritmus?!Maga a mélytanulás a mesterséges intelligencia, mint informatika egyik résztudományán belül a mélytanulás egy részhalmaza. A 2. generációs (G2) ) Hikvision AcuSense termékcsalád mélytanulási algoritmusoknak köszönhetően pontosabb detektálást, objektum osztályozást, keresést eredményez.

ColorVu – mindig színesben látja a világot: 

A ColorVu kamerák sajátossága, hogy szinte teljes sötétség mellett is képesek színes képet adni. Ezek a kamerák azon felül, hogy mindig színes képet biztosítanak, támogatják az AcuSense technológiát is, melynek segítségével könnyedén kiszűrhetőek a téves riasztások. Lehetőség van arra, hogy vagy csak emberre, vagy csak járműre, illetve mindkettőre riasszon a kamera, ha átlépnek egy vonalat vagy belépnek egy területre.


HeatPro - hőkamera 

A HeatPro kamerák a mélytanulási algoritmus továbbfejlesztésének és a nagyobb felbontásnak köszönhetően akár 70 méterről is képesek célobjektum detektálásra a hőképek alapján, így nagyobb biztonsággal lehet konfigurálni a riasztásokat emberre és/vagy járműre különböző szabályok szerint, úgy mint:

  • vonal átlépés vagy
  • területre belépés.

A hőkamera nagy előnye, hogy kiválóan alkalmas vagyonvédelmi alkalmazásra, legyen szó akár ipari környezetről vagy családi ház kertjéről. Ezen felül lehetőség van a megfigyelt objektumok hőmérsékletének mérésére, a tűzkockázatok felderítésére és a kialakuló tüzek detektálására is. Mindezt valós idejű riasztásokkal teszik.


ANPR kamera

Ez az ANPR kamera már fejlettebb mélytanulási algoritmussal rendelkezik, mint az elődjei, így pontosabban érzékeli a járművet. Támogatja az irány detektálást és képesek a jármű tulajdonságait felismerni. Némelyik típus rendelkezik Wiegand kimenettel, így könnyedén integrálható beléptető rendszerbe (pl.: KANTECH), mintha csak egy olvasó lenne. Segítségével a HikCentral szoftverben könnyedén tudunk szűrni színre, jármű típusra vagy akár haladási irányra


Várjuk Önöket 2022. március 30–31-én a SecuriForum Konferencia és Kiállítás F1 standján, ahol megtekinthetik és kipróbálhatják a Hikvision eszközöket!


Ezt a hírlevelet a DSC Hungária Kft megbízásából a www.securifocus.com küldte a(z) ^email e-mail címre.
SecuriFocus Kft. | 1118 Budapest, Nagyszeben u. 24/A.

Ha nem kíván a jövőben SecuriFocustól hírlevelet kapni, a leiratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!