2007. november

Régi rögzítője most újra hasznára lehet!

Most óriási kedvezménnyel juthat hozzá a GE Security legújabb technológiájú képrögzítőihez, amennyiben nyilatkozik a lecserélt eszköz újrahasznosításáról. Kihagyhatatlan ajánlatunk a következő:

  • 75 000 Ft kedvezmény a 8 és 16 csatornás, maximum 640GB háttértárral felszerelt képrögzítők árából
  • 150 000 Ft kedvezmény a 8 és 16 csatornás, 1TB vagy nagyobb háttértárral felszerelt képrögzítők árából

Ajánlatunk 2007.dec.31-ig érvényes.
Az akcióban résztvevő rögzítők leírásáért kattintson ide,
vagy érdeklődjön a részletekről e-mailben!Biztonságtechnikai szerelők figyelem!

A GE Security csúcstechnikájú kisközpontjai megismerésére megbízható szerelőket keres, akiket egy ingyenes tanfolyam elvégzése és sikeres vizsgatétel után a befutó projektjei kivitelezésére ajánlhat.
Jelentkezni lehet Kappel Krisztinánál egy rövid szakmai ismertetővel.


Újdonságok a GE Security kínálatában


ATS1000

Az ATS1000 az Advisor Master integrált biztonsági rendszer legújabb központja. Az ATS1000 segítségével a védendő területen 256 zóna alakítható ki, akár több mint 70 féle zónatípussal. A központ a riasztások és a felhasználó által meghatározott eseményeket átjelzi a megadott felügyeleti állomásokra, összesen akár 8 telefonszámra. Integrált rendszer lévén lehetővé válik a felhasználók számára a belépés és a riasztó kezelése (élesítés/hatástalanítás) ugyanazzal a kártyával.

SymDec és SymSafe
Hibrid technológiás képrögzítők

A GE Security legújabb fejlesztésű, hibrid technológiás képrögzítői tökéletesen illeszthetők analóg és digitális rendszerekbe is. A készülékek MPEG4 tömörítést használva kiváló minőségű, ám kis méretű képek rögzítését teszik lehetővé, akár 400 kép/mp-es sebességgel. A SymDec és SymSafe képrögzítők kiválóan alkalmazhatók kisebb rendszerek és nagyobb hálózatok kialakításához. Egyedülálló újítás a ”Cooling Tunnel”, ami hűtőalagútként a háttértárak és a készülék maximális hűtését szolgálja. További újdonság a készülék elején található exkluzív fénysáv, amely riasztás vagy műszaki meghibásodás esetén azonnal jelezi a csatornánkénti problémát. A termékek bővebb leírását megtalálja honlapunkon, vagy érdeklődjön a GE Security-nél.Akkreditált tűzjelző rendszer tervezői tanfolyam a GE Security-nél

A GE Security a Magyar Mérnöki Kamara által akkreditált, tűzjelző rendszer tervezői
tanfolyamat hirdet. Az egész napos tanfolyam keretein belül a szakemberek a GE Security teljes tűzvédelmi áruválasztékával megismerkedhetnek.

Ízelítő a tematikából:
- Hagyományos és intelligens tűzjelző központok
- Rádiófrekvenciás füstérzékelők (TMT engedéllyel)
- Aspirációs rendszerek
- Gyújtószikramentes érzékelők


A tanfolyamot a Magyar Mérnöki Kamara akkreditálta, elvégzésével és a sikeres vizsga letételével a szakemberek 1 ponttal növelhetik pontszámaikat.


Bővebben