SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelo
SecuriFocusTisztelt Partnerünk!

A következő levelünkkel az INIM tűzjelző rendszereket szeretnénk figyelmébe ajánlani. Ezek az eszközök a legkorszerűbb tűzjelző technológiát képviselik, jelentősen megkönnyítve a tervező és a kivitelező munkáját, illetve a karbantartási feladatok ellátását.

Az INIM Electronics tűz és riasztó rendszerek tervezésével, fejlesztésével, forgalmazásával foglakozó cég, amelynek tűzjelző rendszerei 2007 júniusában debütáltak a világpiacon. A magyarországi bemutatásra és a forgalmazás elindítására októberben került sor.


SmartLoop hálózatba köthető intelligens tűzjelző központ

A SmartLoop könnyen karbantartható, telepítő- és felhasználóbarát rendszer, amely rugalmas és költséghatékonyan bővíthető. Kézenfekvő megoldást jelenthet a nagy eszközszámot igénylő rendszerek kivitelezésénél, vagy több összefüggő létesítmény tűzvédelmének integrált kialakítása során.

A SmartLoop alapkivitelben két, egyenként 240 eszközt kezelő hurkot tartalmaz, amelyek az OpenLoop technológiának köszönhetően különböző protokollt használhatnak. Az eszközök felismerése és címzése automatikus művelet, így a felszerelt rendszer néhány perc alatt üzembe helyezhető. Az RS232 és USB portokon keresztül az univerzális INIM szoftvercsomag segítségével számítógépről teljes mértékben programozható. A bővíthető változatoknál a központ az összesen három, kártyánként további két hurkot kezelő hurokbővítő kártyával összesen 1920 eszközt kezelhet. A HorNet® technológiára épülő hálózati kártyával ellátva maximum 30 központ köthető össze, ezáltal lehetőség nyílik akár 57600 eszközből álló egységes rendszer kialakítására is. A külső kommunikációt az internetes szolgáltatások elérésére kifejlesztett SmartLan modul, míg a hagyományos telefonos jelzéstovábbítást a PSTN kommunikátor modul biztosítja. Szükség szerinti opcionális bővítő modullal az alaplapra szerelt be- és kimenetek száma is megnövelhető, segítségével hagyományos zónák és 4-20mA-es gázérzékelő készülékek is csatlakoztathatók a vezérlőpanelhez.


Az Inim termékek hazai disztribútora, az Agora-Group Kft.

SmartLoop tűzjelző rendszer vásárlása esetén, április 30-ig ingyenesen kapja a programozáshoz szükséges laptopot és szoftvert, illetve díjmentesen vehet részt a szakmai oktatáson.

Az akció részleteiről érdeklődjön a (+36) 1/417-3091 telefonszámon,
vagy az info@agora-group.hu e-mail címen!