SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelo
SecuriFocus

A Kaba Elzett új szabadalommal a mechanikus zárrendszerek területén

A GEGE pExtra biztonságosabb és nehezebben másolható

Összeszerelő, tervező és forgalmazó: Kaba Elzett Zrt.
Gyártó: Kaba GmbH


A Gege pExtra speciális másolásvédelmi funkcióival és a megnövelt mechanikus védelemmel ellátott zárbetét rendszer, amely ideális megoldás a magas biztonságot igénylő, nagy bonyolultságú zárrendszerekhez. A zárrendszerek épület(ek)re, létesítmény(ek)re testreszabottan készülnek. Nem kell többé óriási kulcscsomókkal, nyilvántartással és jogosultságok folytonos ellenőrzésével bajlódnia. A személyek, felhasználói csoportok (munkatársak, vendégek, látogatók stb.) belépési jogosultsága és a személyi forgalom
ellenőrzése egyedi igényeinek megfelelően kerül kialakításra.


A Gege pExtra speciális másolásvédelmi funkcióival és a megnövelt mechanikus védelemmel ellátott zárbetét rendszer, amely ideális megoldás a magas biztonságot igénylő, nagy bonyolultságú zárrendszerekhez. A pExtra zárbetét védett kulcsprofillal, megnövelt fúrásvédelemmel, magkihúzás és finomnyitás elleni védelemmel ellátott. A védett kulcsprofil lehetővé teszi, hogy a kulcsokat csak gyári körülmények között lehessen másolni, sokszorosítani, pótolni, így az illegális kezekbe került kulcsokat biztosan nem tudják majd lemásolni. A biztonsági kódkártya lehetővé teszi, hogy csak a jogosult személyek vagy azok felhatalmazottjai készíttethessenek pótkulcsokat.A kulcsprofilba átlósan bemart, elágazó horony megakadályozza a betörési és manipulációs kísérleteket valamint) védelmet nyújt az illegális kulcsmásolással szemben. Ez a egyedi biztonságtechnikai megoldás 2022-ig európai és nemzetközi szabadalommal védett ( EP 1362 153, WO 03/004806 A1). A Gege pExtra zárbetét opcionálisan vészfunkcióval és egy aktív ellenőrző csappal is ellátható, amely védelmet biztosít a kulcsütéses nyitási módszerrel szemben (bumping key) is. A zárbetét megfelel a T90-es tűzállósági szabványnak és a DIN 118254 szabvány szerint 3/b osztálynak.
A Gege pExtra kulcsok utólag is elláthatók Legic® jeladóval mechatronikus (elektronikával kombinált mechanikus) rendszerekhez.Felejtse el az óriási kulcscsomót! Gondolkodjon rendszerben!Nem kell többé óriási kulcscsomókkal, nyilvántartással és jogosultságok folytonos ellenőrzésével bajlódnia. Az egyszerűbb azonos zárlattól a nagy bonyolultságú vezérkulcsos rendszerekig az egyedi zárbetétek, lakatok, felsőzárak, lemezszekrény zárak rendszerbe foglalhatók. A zárrendszerek épület(ek)re, létesítmény(ek)re testreszabottan készülnek. A személyek, felhasználói csoportok (munkatársak, vendégek, látogatók stb.) belépési jogosultsága és a személyi forgalom ellenőrzése egyedi igényeinek megfelelően kerül kialakításra. A Gege pExtra rendszerek kereskedelmi- és ipari vállalatok, ipari parkok, irodaházak, lakóparkok, szállodák, áruházak, hivatalok, intézmények, létesítmények, szolgáltatok részére ideális megoldás.


Bővebb felvilágosítás:

Kaba Elzett Zrt. 1550 Bp, Pf. 198
Tel.: +36 1 288 5033 Fax: +36 1 329 0692

E-mail küldéséhez klikk ide.KORÁBBI HÍRLEVELEINK

Ha még nem olvasta, itt megtalálja az olvasóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztett és szigorúan szakmai szempontok alapján szerkesztett korábbi SecuriFocus-os hírleveleket.
Archívum


Köszönjük megtisztelõ figyelmét!

Felhívás
A termékMONITOR-ban történő termék-megjelentetés fizetős szolgáltatás a forgalmazók számára. Amennyiben Ön érdeklődik biztonságtechnikai termékének a termékMONITOR-ban való megjelentetése iránt, kattintson ide.
A termékMONITOR-ban megjelent termékek a SecuriFocus internetes portál eKIRAKAT menüpontjában tematikus felsorolásban, az aktuális szám megjelenésétől számított 1 évig azonos formában és tartalommal szerepelnek.
Hírlevelünkkel kapcsolatban várjuk tisztelt olvasóink konstruktív javaslatait, valamint minden, a biztonságtechnika területét érintő és közérdeklődésre számot tartó hírt és információt.


Impresszum
Mivel nagyon sok spam és tartalomszûrõ program leveleinket tönkreteszi, illetve olvashatatlanná teszi, javasoljuk Önnek, hogy a következõ e-mail címet, amirõl levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com legyen kedves a Címjegyzékébe felvenni. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldõ nevére és a felugró menübõl válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Hírlevél továbbküldés
Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldeje tovább kollégáinak, ismerõseinek és barátaink. A hírlevél ajánlását a következõ linkre kattintva tudja megtenni:
Hírlevél ajánlás

Elérhetõség
SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140.
Tel: (30) 515 3500
Fax: 2481833
E-mail:
info@securifocus.com

Ezt a levelet a következõ címre küldtük ki: judit.imre@securifocus.com

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény ( Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy termékMONITOR-unkat elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben termékMONITOR hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

Ha a SecuriFocus összes hírlevelét le kívánja mondani, kérjük kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy az info@securifocus.com címre küldött emaillel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.

Copyright 2006 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!