SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelo
SecuriFocus

DSC SCW9045 Önálló vezeték nélküli központ

Forgalmazó: DSC Hungária Kft.
Gyártó: Digital Security Controls LTD.


Rövid összefoglalónkban szeretnénk a DSC SCW9045 típusú, önálló vezeték nélküli központunkat figyelmükbe ajánlani. A vezeték nélküli rádiós eszközök jelentõsen megkönnyítik a tervezõk és a telepítõk munkáját, használatukkal egyszerûbben kivitelezhetõ a védelmi rendszer teljes kiépítése. Nincs felesleges fúrás-faragás, ugyanakkor a kapcsolatot és a biztonságot változatlan minõségben biztosítják, mint a vezetékes készülékek. A DSC önálló vezeték nélküli központját a „könnyû és gyors telepítés” szlogennel jellemezhetjük a legjobban: nincs túlbonyolítva, a fõ mûködési beállításokat és a távfelügyeleti programozásokat egyaránt gyorsan el lehet végezni.


Esztétikus kivitel

Az önálló vezeték nélküli riasztóközpont a biztonságtechnikai piacon ritkán látható formával rendelkezik. Lekerekített forma, elegáns megjelenés, jól látható intelligens billentyûzet, felhasználóbarát kialakítás és gombok jellemzik, melyeket könnyû értelmezni és használni. A riasztóközpont a legkisebb önálló vezeték nélküli központ, mérete 13,8 cm x 20,5 cm x 3,9 cm, mely alig nagyobb, mint egy hagyományos kezelõ. Kis méretéhez képet az LCD kijelzõ nagy, 2x16 karakteres. Az igényes, fényes és esztétikus mûanyag kivitel lehetõvé teszi, hogy a készüléket a lakásban bárhol elhelyezhessük, mert tanítható vezeték nélküli kulccsal egyszerûen kezelhetjük a központot. Ezáltal illetéktelenek elõtt rejtve marad a beépített védelmi rendszer.A DSC SCW9045-ös önálló vezeték nélküli központ

Nézze meg a magyar nyelvû videót az üzembe helyezésrõl!


Központ tulajdonságok

 • A legkisebb önálló vezeték nélküli központ

 • Formatervezett megjelenés

 • 32 vezeték nélküli zóna és 16 vezeték nélküli kulcs támogatása (a kulcsok nem foglalnak el zónahelyet)

 • 32 karakteres MAGYAR nyelvű LCD kijelző

 • Nagyobb gombok a billentyűzeten

 • 5 szabadon programozható funkció billentyű Egyszerű órabeállítás [*][2] menüből

 • Két alaplapi csatlakozó: vezetékes zónának, vagy PGM kimenetnek (50 mA)

 • Vészhelyzeti billentyűk (FAP)

 • Egyszerű és gyors eszközfelismertetés

 • „Template programozás”

 • 1 mester, 16 felhasználói, 1 telepítői kód

 • 128 esemény tárolása: nap és időpont rögzítéssel

 • Beépített kommunikátor – C.I.D., SIA, 4/2, Residential

 • 1 partíció Otthonmaradó/Távozó élesítésDSC SCW9045 KIT
Önálló vezeték nélküli központ-csomag
 • 1 db SCW9045-433, önálló vezeték nélküli központ 32 zóna, 1 partíció
 • 1 db WS4945-433, vezeték nélküli nyitásérzékelő
 • 1 db WS4904W-433, vezeték nélküli mozgásérzékelő
 • 1 db tartozék PENDRIVE vagy DVD (leírás,DLS driver, stb.)


Az itt szereplő ár nettó telepítői és viszonteladói ár! Az akció a készlet erejéig, visszavonásig tart, más kedvezménnyel össze nem vonható! A változtatás jogát fenntartjuk.

Letöltések:

Az eszköz hivatalos forgalmazója: DSC Hungária Kft.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
KORÁBBI HÍRLEVELEINK

Ha még nem olvasta, itt megtalálja az olvasóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztett és szigorúan szakmai szempontok alapján szerkesztett korábbi SecuriFocus-os hírleveleket.
Archívum


Köszönjük megtisztelõ figyelmét!

Felhívás
A termékMONITOR-ban történő termék-megjelentetés fizetős szolgáltatás a forgalmazók számára. Amennyiben Ön érdeklődik biztonságtechnikai termékének a termékMONITOR-ban való megjelentetése iránt, kattintson ide.
A termékMONITOR-ban megjelent termékek a SecuriFocus internetes portál eKIRAKAT menüpontjában tematikus felsorolásban, az aktuális szám megjelenésétől számított 1 évig azonos formában és tartalommal szerepelnek.
Hírlevelünkkel kapcsolatban várjuk tisztelt olvasóink konstruktív javaslatait, valamint minden, a biztonságtechnika területét érintő és közérdeklődésre számot tartó hírt és információt.


Impresszum
Mivel nagyon sok spam és tartalomszûrõ program leveleinket tönkreteszi, illetve olvashatatlanná teszi, javasoljuk Önnek, hogy a következõ e-mail címet, amirõl levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com legyen kedves a Címjegyzékébe felvenni. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldõ nevére és a felugró menübõl válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Hírlevél továbbküldés
Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldeje tovább kollégáinak, ismerõseinek és barátaink. A hírlevél ajánlását a következõ linkre kattintva tudja megtenni:
Hírlevél ajánlás

Elérhetõség
SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140.
Tel: (30) 515 3500
Fax: 2481833
E-mail:
info@securifocus.com

Ezt a levelet a következõ címre küldtük ki: judit.imre@securifocus.com

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény ( Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy termékMONITOR-unkat elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben termékMONITOR hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

Ha a SecuriFocus összes hírlevelét le kívánja mondani, kérjük kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy az info@securifocus.com címre küldött emaillel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.

Copyright 2006 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!