SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelő
SecuriFocus

őű DSC SCW9045 új vezeték nélküli központ

Forgalmazó: DSC Hungária Kft.
Gyártó: Digital Security Controls LTD.


Rövid összefoglalónkban szeretnénk a DSC SCW9045 típusú, új vezeték nélküli központunkat figyelmükbe ajánlani. A vezeték nélküli rádiós eszközök jelentősen megkönnyítik a tervezők és a telepítők munkáját, használatukkal egyszerűbben kivitelezhető a védelmi rendszer teljes kiépítése. Nincs felesleges fúrás-faragás, ugyanakkor a kapcsolatot és a biztonságot változatlan minőségben biztosítják, mint a vezetékes készülékek. A DSC új vezeték nélküli központját a „könnyű és gyors telepítés” szlogennel jellemezhetjük a legjobban: nincs túlbonyolítva, a fő működési beállításokat és a távfelügyeleti programozásokat egyaránt gyorsan el lehet végezni.


Esztétikus kivitel

Az önálló vezeték nélküli riasztóközpont a biztonságtechnikai piacon ritkán látható formával rendelkezik. Lekerekített forma, elegáns megjelenés, jól látható intelligens billentyűzet, felhasználóbarát kialakítás és gombok jellemzik, melyeket könnyű értelmezni és használni. A riasztóközpont a legkisebb önálló vezeték nélküli központ, mérete 13,8 cm x 20,5 cm x 3,9 cm, mely alig nagyobb, mint egy hagyományos kezelő. Kis méretéhez képet az LCD kijelző nagy, 2x16 karakteres. Az igényes, fényes és esztétikus műanyag kivitel lehetővé teszi, hogy a készüléket a lakásban bárhol elhelyezhessük, mert tanítható vezeték nélküli kulccsal egyszerűen kezelhetjük a központot. Ezáltal illetéktelenek előtt rejtve marad a beépített védelmi rendszer.A DSC SCW9045-ös új önálló vezeték nélküli központ

Nézze meg a magyar nyelvű videót az üzembe helyezésről!


Intelligens belső: könnyű és gyors telepítés

Az önálló vezeték nélküli központ programozása az egyszerűsített „Template programozáson” keresztül gyorsan elvégezhető. A telepítés során egy 4 karakteres szám megadásával az alap működéshez szükséges funkciók könnyen és gyorsan felprogramozhatóak. A kódok előre meghatározzák a zóna definíciókat, jelentési kód formátumokat, kommunikációs hívásirányokat és DLS beállításokat. A 4 számjegy megadása után a telepítő közvetlenül megadhatja a felügyeleti állomás telefonszámát, azonosító kódot, DLS hozzáférési kódot, belépési és kilépési késleltetési időt és a telepítői kódot. Ezzel villámgyorsan kész a rendszer programozása. Természetesen a programozás történhet számítógépről is. A vezeték nélküli eszközök felismertetése a központtal lényegesen leegyszerűsödött, csökkentve a telepítés időtartamát. A telepítői leírás magyar nyelvű, jól használható, és jól értelmezhető meghatározásokat ad a funkciókról és a telepítés végrehajtásáról.

A riasztórendszer részei rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül állnak összeköttetésben egymással, külön saját tápellátással rendelkeznek, így nem igényelnek vezetékezést felszerelésük folyamán. Az SCW9045-ös központ tervezése során a gyártó különleges hangsúlyt fordított a jelátvitel biztonságára.

Kompatibilis vezeték nélküli eszközök: rádiós mozgásérzékelő (DSC WS4904W-433, DSC WS4904PW-433), mini rádiós nyitásérzékelő (DSC WS4975-433), rádiós optikai füstérzékelő (DSC WS4916-433), rádiós üvegtörés érzékelő (DSC WLS912L-433), rádiós ajtó/ablak nyitásérzékelő DSC WS4945-433), vezeték nélküli kulcs (DSC WS4939EU-433). A megbízható szabotázsjelzés miatt a riasztóközponthoz vezetékkel csatlakozik a telefonvonal, az akkumulátor (1500 mAh NI-Mh) valamint a sziréna.

Az eszköz hivatalos forgalmazója: a DSC Hungária Kft.

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
KORÁBBI HÍRLEVELEINK

Ha még nem olvasta, itt megtalálja az olvasóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztett és szigorúan szakmai szempontok alapján szerkesztett korábbi SecuriFocus-os hírleveleket.
Archívum


Köszönjük megtisztelõ figyelmét!

Felhívás
A termékMONITOR-ban történő termék-megjelentetés fizetős szolgáltatás a forgalmazók számára. Amennyiben Ön érdeklődik biztonságtechnikai termékének a termékMONITOR-ban való megjelentetése iránt, kattintson ide.
A termékMONITOR-ban megjelent termékek a SecuriFocus internetes portál eKIRAKAT menüpontjában tematikus felsorolásban, az aktuális szám megjelenésétől számított 1 évig azonos formában és tartalommal szerepelnek.
Hírlevelünkkel kapcsolatban várjuk tisztelt olvasóink konstruktív javaslatait, valamint minden, a biztonságtechnika területét érintő és közérdeklődésre számot tartó hírt és információt.


Impresszum
Mivel nagyon sok spam és tartalomszûrõ program leveleinket tönkreteszi, illetve olvashatatlanná teszi, javasoljuk Önnek, hogy a következõ e-mail címet, amirõl levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com legyen kedves a Címjegyzékébe felvenni. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldõ nevére és a felugró menübõl válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Hírlevél továbbküldés
Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldeje tovább kollégáinak, ismerõseinek és barátaink. A hírlevél ajánlását a következõ linkre kattintva tudja megtenni:
Hírlevél ajánlás

Elérhetõség
SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140.
Tel: (30) 515 3500
Fax: 2481833
E-mail:
info@securifocus.com

Ezt a levelet a következõ címre küldtük ki: judit.imre@securifocus.com

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény ( Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy termékMONITOR-unkat elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben termékMONITOR hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

Ha a SecuriFocus összes hírlevelét le kívánja mondani, kérjük kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy az info@securifocus.com címre küldött emaillel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.

Copyright 2006 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!