AZ I-Sec Kft. 2002-ben alakult, kizárólag magyar tulajdonú cég. Az induláskor a fő profilja szinte csak az IntelliSense (korábban C&K) biztonságtechnikai eszközök magyarországi képviseletére korlátozódott. Háromfős vállalkozásunk mára 10 fővel és több viszonteladóval dolgozik, és tevékenységi körünk jelentősen kibővült.
Jelenleg már több hazai és külföldi gyártónak, forgalmazónak látjuk el magyarországi képviseletét.
Az I-Sec Kft. folyamatos oktatásokkal és továbbképzésekkel gondoskodik partnerei magas színvonalú támogatásáról.


Főbb partnereink és termékcsaládjaink:

ADI-OLYMPO
- Intellisense professzionális vagyonvédelmi érzékelők (IS-, DT-, FG- sorozatok)
- System Sensor tűzjelző érzékelő család
- Morley-IAS (Dimension-DX) analóg címezhető tűzjelző központ család

ÚJDONSÁG!


SAMSUNG videotechnika (kamerák, rögzítők, monitorok)
(Árlista: www.isec.hu)INTELLIO
Intelligens IP videó kamerák, szoftverek
Komplex rendszerek


A videotechnika élvonalát képviselik az Intellio intelligens IP kamerái és szoftverei.


A világon egyedülálló technikai: komplex jelfeldolgozás a kamerában. Ezért a hálózati (LAN) igény jelentősen csökkenthető.

Valódi mozgásdetektálás, tárgyak eltűnésének, megjelenésének érzékelése, elfordítás, kitakarás elleni védelem. Közlekedési alkalmazásai: forgalmi irány figyelése, parkolási szabályok megszegésének érzékelése, járműszámlálás, sebességérzékelés, stb.
Day/night és megapixeles változatok széles választéka.

Magyarországi Master Distributor az I-SEC Kft.

(Árajánlat és oktatás: info@isec.hu)


APC SLA és LEADER akkumulátorok
APC, SPS-PRO szünetmentes tápegységek

Fontosnak tartjuk a minőségi akkumulátorok forgalmazását. Kínálatunkban több éve szereplő APC SLA akkumulátorok már bizonyítottak.A VdS minősítés garantálja a kiváló minőséget! A 12 és 6V-os sorozat 1,2Ah - 38Ah tagjai állandóan megtalálhatóak raktárunkban, de megrendelés alapján a nagyobb kapacitásúakat is szállítjuk.

A legnagyobb darabszámban fogyó 12V 4Ah és 7Ah kapacitású akkumulátor a meglévő SLA típus mellett, most az APC Leader márkajelzésével alacsonyabb árfekvésben, de megbízható minőségben vásárolható meg bemutatótermünkben.

Szünetmentes tápellátás megoldására forgalmazzuk a kiváló minőségéről méltán híres APC termékeket, és a közelmúltban felvettük palettánkra az SPS-PRO UPS-eket, melyek rendkívül kedvező árukkal emelkednek ki a hasonló termékek közül.
(Árlista: www.isec.hu )


Professzionális kültéri védelmi eszközök és megoldások


A kültéri védelem eszközei közül a Top Guard, a DEA és a Nemtek cégek professzionális kerítés- és lépésvédelmi termékeit és elektromos kerítését importáljuk megrendelőink részére.
(Árajánlat kérés: info@isec.hu)

Fentieken kívül számtalan eszközt kínálunk a vagyonvédelemi és tűzjelző rendszereket forgalmazó viszonteladók és telepítők részére.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket!

Hírlevél kérése