SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelo
SecuriFocus

SecuriFocus termékMONITOR 2009/10.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat 2009. I. félévi 10. száma a Ha-Hó Háztechnika Kft biztonságtechnikai rendszereivel foglalkozik.
Ezúttal két terméket ismerhetnek meg.

Tartalomjegyzék:
JK sorozat széles látókörű kamerával, színes nagyméretű monitorral,
Integrált audió és videó biztonsági rendszer.


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.
Nagyítás
JK sorozat széles látókörű kamerával, színes nagyméretű monitorral

A szélesebb látókör nagyobb biztonság az egész családnak


Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft.
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.Az új JK sorozat készülékeiben nagy látószögű kamerákat alkalmaztak, melyek széles panorámaképet adnak a környező területről, hogy nagyobb biztonságot nyújthasson Önnek és családjának. Így már könnyűszerrel felismerhetők az oldalt álló, vagy túl magas, esetleg túl alacsony személyek.

Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás
Integrált audió és videó biztonsági rendszer


Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft.
Gyártó: Aiphone Co., Ltd.


Ma már senkinek nem kell bemutatni a japán AIPHONE, magas minõségû termékeit. Sokáig azt hihette a piac, hogy a „kaputelefon” rendszerek elérkeztek fejlõdésük csúcsára. Erre cáfolt rá az AIPHONE. Az AX család, az IP korszak nyújtotta lehetõségeket hivatott kiaknázni. Az Ethernet hálózatok, az integráció olyan szintjét teszik lehetõvé, mellyel a beléptetés egy magasabb minõségi és biztonsági színvonalra emelhetõ. Az IP alapú AIPHONE AX rendszer, közös platformra helyezi, egy hatékony védelmi megoldásba integrálja a beléptetõ, CCTV és belsõ kommunikációs rendszereket, hogy valóban csak a jogosult személyek léphessenek be a védett területre.

Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.KORÁBBI HÍRLEVELEINK

Ha még nem olvasta, itt megtalálja az olvasóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztett és szigorúan szakmai szempontok alapján szerkesztett korábbi SecuriFocus-os hírleveleket.
Archívum


Köszönjük megtisztelõ figyelmét!

Felhívás
A termékMONITOR-ban történő termék-megjelentetés fizetős szolgáltatás a forgalmazók számára. Amennyiben Ön érdeklődik biztonságtechnikai termékének a termékMONITOR-ban való megjelentetése iránt, kattintson ide.
A termékMONITOR-ban megjelent termékek a SecuriFocus internetes portál eKIRAKAT menüpontjában tematikus felsorolásban, az aktuális szám megjelenésétől számított 1 évig azonos formában és tartalommal szerepelnek.
Hírlevelünkkel kapcsolatban várjuk tisztelt olvasóink konstruktív javaslatait, valamint minden, a biztonságtechnika területét érintő és közérdeklődésre számot tartó hírt és információt.


Impresszum
Mivel nagyon sok spam és tartalomszûrõ program leveleinket tönkreteszi, illetve olvashatatlanná teszi, javasoljuk Önnek, hogy a következõ e-mail címet, amirõl levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com legyen kedves a Címjegyzékébe felvenni. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldõ nevére és a felugró menübõl válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Hírlevél továbbküldés
Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldeje tovább kollégáinak, ismerõseinek és barátaink. A hírlevél ajánlását a következõ linkre kattintva tudja megtenni:
Hírlevél ajánlás

Elérhetõség
SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140.
Tel: (30) 515 3500
Fax: 2481833
E-mail:
info@securifocus.com

Ezt a levelet a következõ címre küldtük ki: ^email

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény ( Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy termékMONITOR-unkat elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben termékMONITOR hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

Ha a SecuriFocus összes hírlevelét le kívánja mondani, kérjük kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy az info@securifocus.com címre küldött emaillel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.

Copyright 2006 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!