Meghívó a GE Security szakmai konzultációjára
Hogyan bővíthető az Ön szolgáltatása és ezáltal bevétele a biztonságtechnikai piacon?


Tisztelt Biztonságtechnikai Szakember!

Engedje meg, hogy meghívjuk a GE Security által rendezett szakmai konzultációsorozat első állomására, ahol bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül Ön az egyszerű riasztórendszer felszerelésén túl olyan szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei részére, amely az épület, az otthon, az üzlet sokkal komplexebb védelmét szolgálhatja.

A konzultáció helye: 9024 Győr, Mónus Illés u. 47-49.
A konzultáció időpontja: 2009. június 25. csütörtök, 9-15 óra

A konzultáció keretében részletesen megismerheti, hogy a komplex védelmen túl milyen további kényelmi szolgáltatások alkalmazására nyílik lehetősége a GE Security rendszereivel. Hogyan lehet kód nélkül, mégis biztonságosan kezelni egy rendszert? Hogyan felügyelheti otthonát interneten keresztül? Hogyan küld értesítést a rendszer veszélyes gázok jelenlétéről mobiltelefonra? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket szeretnék Önnek megválaszolni élőben egy működő rendszer segítségével. Emellett kíváncsiak vagyunk véleményére és tapasztalatára, hogy Ön is beleszólhasson a jövő technikájának kialakításába.

A GE Security, a világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai berendezéseket gyártó csoportja nem lesz az Ön versenytársa, mert kivitelezéssel nem foglalkozik, nem is tervezi. Mi kizárólag azért vagyunk, hogy minél jobban ellássuk versenyképes árú, magas technikai színvonalú eszközökkel és a háttérben állandó támogatással, hogy ne maradjon egyedül felmerülő problémák esetén sem.

Számítunk megjelenésére. Részvétele természetesen nem kötelezi Önt semmire, legfeljebb egy kellemes szakmai összejövetelen vesz részt. A bemutatón kívül sok meglepetéssel készülünk vendégeinknek, többek között kisorsolunk egy TruVisionTM TVD-TIR-SR infra LED-ekkel ellátott mini dómkamerát.

Várjuk jelentkezését e-mailben Kappel Krisztinánál vagy a 061 433 0104 illetve 0630 627 6104-es telefonszámokon!

Ez évben még a további regionális központokban szervezünk szakmai konzultációkat:

  • Miskolc
  • Debrecen
  • Pécs
  • Szeged
  • Békéscsaba
  • Zalaegerszeg
  • Székesfehérvár
Tisztelettel,

Breyer Gábor
igazgató