SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelo
SecuriFocus

SecuriFocus termékMONITOR 2009/11.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat 2009. II. félévi 3. száma a Betafence Hungary Zrt kerítésrendszereivel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhetnek meg.

Tartalomjegyzék:
Betafence Nylofor F kerítésrendszer,
Betafence Nylofor 2D és 2D Super kerítésrendszer,
Betafence Nylofor 3D kerítésrendszer.


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.
Nagyítás
Betafence Nylofor F kerítésrendszer
Forgalmazó: Betafence Hungary Zrt.
Gyártó: Betafence GroupA Betafence csoport 125 éves gyártási és telepítési tapasztalatát felhasználva segíthet Önnek megtalálni az igényeinek legjobban megfelelő kerítésrendszert.
Folyamatos innovációinknak köszönhetően költséghatékony és nagyfokú biztonságot nyújtó kerítésrendszerek széles választékát kínáljuk, kiemelkedő minőségben. Ennek egyik jó példája az egyik legbiztonságosabb termékcsalád, a Nylofor F táblás rendszer. Az 5 milliméteres függőleges huzalok merevítését a táblák egyik oldalán elhelyezkedő vízszintes laposacélok adják, melyek 15x6 milliméteresek, és nagymértékben megnehezítik a panelek átvágását, valamint szerelési technológiájának köszönhetően az átmászást is. Különféle oszlopokkal és rögzítési megoldásokkal minden igényt kielégít, legyen szó pénztárca-kímélő egyszerűbb verzióról, vagy rögzítőelemek nélküli, esztétikus kivitelről. A horganyzott és zöld alapkivitelen felül a rendszer a RAL színskála bármely színében elérhető. Felhasználási területe nagyfokú biztonságának és egyszerű telepíthetőségének köszönetően rendkívül sokrétű: sportpályák, stadionok, játszóterek, parkok, iskolák, ipari létesítmények, repülőterek, katonai létesítmények körbekerítésére használják világszerte.

Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás
Betafence Nylofor 2D és 2D Super kerítésrendszer


Forgalmazó: Betafence Hungary Zrt.
Gyártó: Betafence Group


A Nylofor® 2D és 2D Super professzionális kerítésrendszer rendkívüli szilárdságot és biztonságot nyújt.
A Nylofor 2D és 2D Super táblás rendszer az egyik legbiztonságosabb termékcsalád. A függőleges huzalok merevítését a tábla mindkét oldalán elhelyezkedő vízszintes pálcák adják, melyek 6 milliméteresek a Nylofor 2D 5 milliméter vastagságú függőleges huzalai mellett, valamint 8 milliméteresek a Nylofor 2D Super 6 milliméteres huzalainak két oldalán. Különféle oszlopokkal és rögzítési megoldásokkal minden igényt kielégít, legyen szó pénztárca-kímélő egyszerűbb verzióról, vagy rögzítőelemek nélküli, esztétikus kivitelről. A horganyzott és zöld alapkivitelen felül a rendszer a RAL színskála bármely színében elérhető. Felhasználási területe nagyfokú biztonságának és egyszerű telepíthetőségének köszönetően rendkívül sokrétű: sportpályák, stadionok, játszóterek, parkok, iskolák, ipari létesítmények, repülőterek, katonai létesítmények körbekerítésére használják világszerte.


Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás
Betafence Nylofor 3D kerítésrendszer


Forgalmazó: Betafence Hungary Zrt.
Gyártó: Betafence Group


A Nylofor® 3D rendszer referenciaterméknek számít a piacon. Ez a teljes professzionális kerítésrendszer optimális védelmet nyújt.
A Nylofor 3D táblás rendszer az egyik legnépszerűbb termékcsalád. Az elnevezést a merevítőbordák kiképzése inspirálta, melyek tovább fokozzák az 5 milliméter vastagságú huzalok szilárdságát. Különféle oszlopokkal és rögzítési megoldásokkal minden igényt kielégít, legyen szó pénztárca-kímélő egyszerűbb verzióról, vagy rögzítőelemek nélküli, esztétikus kivitelről. A horganyzott és zöld alapkivitelen felül a rendszer a RAL színskála bármely színében elérhető. Felhasználási területe árfekvésének és egyszerű telepíthetőségének köszönetően rendkívül sokrétű: középületek, játszóterek, parkok, iskolák, ipari létesítmények, repülőterek, katonai létesítmények körbekerítésére használják világszerte.


Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.KORÁBBI HÍRLEVELEINK

Ha még nem olvasta, itt megtalálja az olvasóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztett és szigorúan szakmai szempontok alapján szerkesztett korábbi SecuriFocus-os hírleveleket.
Archívum


Köszönjük megtisztelõ figyelmét!

Felhívás
A termékMONITOR-ban történő termék-megjelentetés fizetős szolgáltatás a forgalmazók számára. Amennyiben Ön érdeklődik biztonságtechnikai termékének a termékMONITOR-ban való megjelentetése iránt, kattintson ide.
A termékMONITOR-ban megjelent termékek a SecuriFocus internetes portál eKIRAKAT menüpontjában tematikus felsorolásban, az aktuális szám megjelenésétől számított 1 évig azonos formában és tartalommal szerepelnek.
Hírlevelünkkel kapcsolatban várjuk tisztelt olvasóink konstruktív javaslatait, valamint minden, a biztonságtechnika területét érintő és közérdeklődésre számot tartó hírt és információt.


Impresszum
Mivel nagyon sok spam és tartalomszûrõ program leveleinket tönkreteszi, illetve olvashatatlanná teszi, javasoljuk Önnek, hogy a következõ e-mail címet, amirõl levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com legyen kedves a Címjegyzékébe felvenni. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldõ nevére és a felugró menübõl válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Hírlevél továbbküldés
Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldeje tovább kollégáinak, ismerõseinek és barátaink. A hírlevél ajánlását a következõ linkre kattintva tudja megtenni:
Hírlevél ajánlás

Elérhetõség
SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140.
Tel: (30) 515 3500
Fax: 2481833
E-mail:
info@securifocus.com

Ezt a levelet a következõ címre küldtük ki: ^email

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény ( Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy termékMONITOR-unkat elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben termékMONITOR hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

Ha a SecuriFocus összes hírlevelét le kívánja mondani, kérjük kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy az info@securifocus.com címre küldött emaillel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.

Copyright 2006 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!