SecuriFocus
SecuriFocus.Com eKirakat Hírek Cégadatbázis Állásbörze Tenderfigyelo
SecuriFocus

SecuriFocus termékMONITOR 2009/12.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat 2009. évi 12. száma a
Bosch tűzjelző rendszereit mutatja be.
Ezúttal négy terméket ismerhetnek meg.

Tartalomjegyzék:
Bosch FPA-1200 kompakt LSN központ,
Bosch FPA-5000 moduláris központ,
Bosch LSNi perifériák,
Bosch FAP 520.


A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.
Nagyítás
Bosch FPA-1200 kompakt LSN központ
A sokoldalú tűzjelző központ

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A Bosch augusztusban bemutatta az új FPA-1200-as tűzjelző központját. Ez az új címzett tűzjelző központ a jól bevált FPA-5000 központnál már megismert platformon alapul, az egy- és kéthurkos piaci szegmens igényei szerint kialakítva.
Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás
Bosch FPA-5000 moduláris központ
Megújult a jól bevált moduláris központ

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A jól bevált FPA-5000 moduláris központtal elsősorban közepes és nagyméretű rendszerek tervezhetők. A Bosch 5000-es sorozatú moduláris tűzjelző központ keretek, házak, modulok és tápegységek széles választékának köszönhetően kiválóan alakítható a védett létesítményben kiépített hálózat mérete szerint. A moduláris kialakítás nagymértékben megkönnyíti a rendszer telepítését, programozását és működtetését, egyszerűvé teszi a megrendelést, a további bővítést, valamint jelentősen csökkenti a betanítási időt. Az FPA-5000 új 2.5 verziója számos újdonsággal teszi könnyebbé a tűzjelző rendszerek tervezését.

Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás
Bosch LSNi perifériák


Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


LSNi aspirációs füstérzékelők
Az FAS-420 aspirációs érzékelő családnál megszokott módon az új FAS-420-TM légbeszívásos érzékelő is beépített LSNi áramkörrel rendelkezik, így az érzékelő címzetten kapcsolódik a tűzjelző központhoz, az érzékelési paraméterek az FPA sorozatú központon keresztül programozhatók. Az első üzembe helyezés után a diagnosztikus adatok lekérdezéséhez, vagy érzékelési paraméterek átállításához nem szükséges a gyakran nehezen megközelíthető helyen levő központhoz odamenni, ezt a központon meg lehet tenni. Az FAS-420-TM sorozatú érzékelők legújabb típusú HLPS fényforrással szerelt érzékelő kamrájának köszönhetően az érzékelési tulajdonságok kitűnőek, és az érzékelő modul élettartama hosszabb mint a lézeres típusoké. A FAS-420-TM-R változat képes a csőhálózaton belül a tűz helyének meghatározására max. 5 helyiségig.


Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás
Bosch FAP 520
füstérzékelő

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A Bosch FAP 520 sorozatú füstérzékelője elegáns, mennyezetbe süllyeszthető, rejtve marad a kíváncsi tekintetek elől. Cserélhető borításának köszönhetően illeszkedik környezete színéhez, így szinte észrevétlenül simul a mennyezet síkjába.
Az FAP-520 sorozatú tűzérzékelők egyesítik az LSN improved technológia előnyeit a süllyesztett beépíthetőség és a színválasztás lehetőségének esztétikai előnyeivel. Az érzékelőket elsősorban a jelentősen továbbfejlesztett LSN rendszerparaméterekkel rendelkező FPA-5000 moduláris tűzjelző központhoz tervezték.


Bővebben

További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.
Nagyítás

Bosch láthatatlan tűzjelzők igényes ügyfeleknek
Tűzvédelmi berendezések nélkül ma már nem lehet új épületeket átadni. Az esetleges vészhelyzetek biztonságos megoldására a felhasználóknak megbízható eszközökre van szükségük, ám sokszor gondot okozhat – például az exkluzív szállodák recepcióján, konferenciatermeiben vagy az A kategóriás irodaházakban, középületekben –, ha túlságosan szem előtt van a berendezés.

BővebbenNagyítás
Különleges körülmények, különleges érzékelő
Bosch tűzérzékelők védik a vezető lengyel jachtgyártó értékeit

Delphia Yachts, amely Oleckoban működik, egyike Lengyelország legelső jacht és motorcsónak készítőinek, termékeit a világ minden tájára exportálja. A hajógyár három gyártóműhelyből, raktár és irodaépületekből áll. Valamennyi területen, különös tekintettel a műhelyekre, az utóbbi időben szereltek fel füstérzékelőket, hogy védjék a cég értékeit, és biztosítsák a munkatársak biztonságát.

Bővebben
KORÁBBI HÍRLEVELEINK

Ha még nem olvasta, itt megtalálja az olvasóink visszajelzése alapján folyamatosan fejlesztett és szigorúan szakmai szempontok alapján szerkesztett korábbi SecuriFocus-os hírleveleket.
Archívum


Köszönjük megtisztelõ figyelmét!

Felhívás
A termékMONITOR-ban történő termék-megjelentetés fizetős szolgáltatás a forgalmazók számára. Amennyiben Ön érdeklődik biztonságtechnikai termékének a termékMONITOR-ban való megjelentetése iránt, kattintson ide.
A termékMONITOR-ban megjelent termékek a SecuriFocus internetes portál eKIRAKAT menüpontjában tematikus felsorolásban, az aktuális szám megjelenésétől számított 1 évig azonos formában és tartalommal szerepelnek.
Hírlevelünkkel kapcsolatban várjuk tisztelt olvasóink konstruktív javaslatait, valamint minden, a biztonságtechnika területét érintő és közérdeklődésre számot tartó hírt és információt.


Impresszum
Mivel nagyon sok spam és tartalomszûrõ program leveleinket tönkreteszi, illetve olvashatatlanná teszi, javasoljuk Önnek, hogy a következõ e-mail címet, amirõl levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com legyen kedves a Címjegyzékébe felvenni. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldõ nevére és a felugró menübõl válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Hírlevél továbbküldés
Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldeje tovább kollégáinak, ismerõseinek és barátaink. A hírlevél ajánlását a következõ linkre kattintva tudja megtenni:
Hírlevél ajánlás

Elérhetõség
SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140.
Tel: (30) 515 3500
Fax: 2481833
E-mail:
info@securifocus.com

Ezt a levelet a következõ címre küldtük ki: ^email

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény ( Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy termékMONITOR-unkat elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben termékMONITOR hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!

Ha a SecuriFocus összes hírlevelét le kívánja mondani, kérjük kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy az info@securifocus.com címre küldött emaillel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történõ felhasználása nem megengedett.

Copyright 2006 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!