Intellio ILN Megapixeles széria
Az Intellio megapixeles kamerák élő meg­figyelésének és rögzítésének köszönhetően nem vesznek el az apró, de annál fontosabb részletek. A képek visszajátszásával és kina­gyításával olyan eseményekre lehet fényt deríteni, melyekre hagyományos felbontás esetén nem lenne lehetőség. A nagy felbontásnak köszönhetően rendszámtáb­lák, arcok és más egyedi jellemzők, apró mozzanatok is jól láthatóvá válnak.
Elismerés Intelligens autópálya felügyeletért
A 2010-es Innovációs Nagydíj alkalmával részesítették kiemelt elismerésben az Intellio Kft.-t Intelligens autópálya felügyelet című innovációjáért. Az innováció eredményeképpen csökkent a halálos és nagy anyagi kárral járó balesetek száma, valamint biztonságosabb a közlekedés az M0 körgyűrű új szakaszán.
Intellio védi az Euromini Sotrage raktárait
Az arcfelismerésen alapuló vásárlóelemző rendszeréről és intelligens technológiáiról ismert Intellio Kft. kamerái őrzik a nemrégiben Magyarországon és Romániában megnyílt Euro Mini Storage önkiszolgáló miniraktárak telephelyeit. Mindkét országban egyenként közel negyven kamera üzemel, melyek szoftveres háttere lehetővé teszi az események rendkívül gyors visszakeresését.
3D térképről vezérelhetők az Intellio kamerái
Az Intellio új fejlesztés bemutatásával indíttotta a 2010-es évet, 3D-s grafikus térképe januártól bekerült a Rendszer Szoftver Advadvanced, Essential, Superior és Enhanced licenszekbe. A megoldás egy új grafikus felülettel segít, hogy kisebb és nagyobb rendszereknél egyaránt könnyen áttekinthetővé váljon a kamerapark.
hírek
Balesetvédelem és vagyonvédelem az FCI tatabányai gyárában
Az Intellio digitális képelemző detektoraival ellátott, rugalmasan kezelhető és egyszerű képkiértékelést biztosító 40 kamerás megfigyelő videó rendszert telepített az Isek Kft. az FCI tatabányai telephelyén. A parkolók megfigyelése mellett az épületen belüli vagyontárgyak és közlekedési útvonalak vagyonvédelmi és balesetvédelmi szempontokból történő ellenőrzése a cél.
Elindult a VisiScanner önálló weboldala
Új weboldal indult, mely az Intellio által fejlesztett VisiScanner vásárló elemzo megoldást, a kor és nem meghatározást, valamint a megoldás csomagban található kiskereskedelmi alkalmazásokat mutatja be. Az oldalon a cikkek és képi anyagok mellett demo videókat és technikai anyagokat találhatunk.
Intellio mesterdisztribútor
1141 Budapest, Szugló u. 125/D
Tel.: 814-3333, (30) 520-9070 • Fax: 814-3342
E-mail: info@isec.hu • Honlap: www.isec.hu