Karácsonyi akció
az Őrmester Nyrt-től

2010 december 06. - 2011. január 30. között kedvezményesen juthat hozzá a
biztonságot jelentő GPSec telefonhoz.


A készülék az első Magyarországon kapható biztonsági (GSM/GPS/SOS) mobiltelefon. Egyik különlegessége, hogy beépített GPS nyomkövetővel és kamera helyett rejtett SOS gombbal rendelkezik. Vészhelyzetben SOS gombjának ~4 másodpercig történő megnyomása eseten képes SMS-en keresztül SOS üzenetet küldeni a távfelügyeleti központba, valamint a felhasználó által beállított telefonszámokra, (felhasználói diszpécser központba), amely üzenet tartalmazza a hosszúsági és szelességi koordinátákat, az üzenetküldés dátumát es idejét, bekapcsolt GPS pozíció küldés esetén; egyébként pedig, az utolsó pozíció adatokkal.

A telefon másik különlegessége az un. Sing In/Sign Out funkció. Ez a funkció egyszerűbbé teszi például munkalapok rögzítését, kimutatások készítését, hiszen egy gombnyomással regisztrálja a munkaidő kezdetét, illetve végét.

A mobiltelefon helyzete utca szintű pontossággal, internetes térképen online nyomon követhető. A nyomon követhetőség mellett, teljes értékű mobiltelefonként is használható, mert minden olyan funkcióval rendelkezik, ami a napi használathoz elengedhetetlen.A vállalatok, cégek számára legnagyobb előny, hogy munkavállalóik biztonságérzetét növelhetik úgy, hogy az a bevétel növekedését eredményezheti; a GPSec telefon és szolgáltatás alkalmazásával saját értékteremtő tevékenységüket tudják bővíteni.

 • Futárai, ügynökei, áruterítő, szerviz munkatársai vezénylését, irányítását, szeretné hatékonyabbá tenni, de nincs hozzá eszköze? A GPSec 1-2 havi alkalmazásával is megtérülhet a befektetett eszközök költsége.
 • Vendéglátásban, idegenforgalomban érdekelt és szeretne még több megelégedett, visszatérő vendéget. Adjon bérbe GPSec készüléket így vendégei biztonságban érezhetik magukat még akkor is, ha városlátogatás közben eltévedtek, balesetet szenvedtek, lerobbant a gépkocsijuk, s akár Ön is segítséget tud nyújtani számukra.
 • Betegszállításban, betegek kezelésében, rehabilitációjában érdekelt, akkor szintén szükséges tudni azt, hogy a betegszállítói adott időben hol tartózkodnak, a betegségekben szenvedők rosszullét esetén, helyzetük meghatározásával azonnal értesíthessék Önt, így a szükséges intézkedések gyors megtételét lehetővé pontos idő, helyzet adatok akár életet is menthetnek.
 • Nagyobb területeken zajló sportesemények lebonyolításában, az eseményen részt vevők védelme érdekében sok esetben (tájékozódási futás, kerékpározás, cross versenyek, stb.) szükséges lehet, hogy egyszerű gomb megnyomásával riasztást tudjanak adni egy nem várt eseményről, s a jeladó pozíciójának pontos meghatározása a probléma meghatározásának kulcs adata lehet.
 • Vagyonvédelemben, értékszállításban érdekeltek költséghatékony eszközt vehetnek kezükbe a GPSec készülék és a hozzákapcsolt szolgáltatások alkalmazásával. Nagy kiterjedésű telephelyek őrzése esetén a járőrözés ellenőrzése; gépkocsis járőrszolgálatok kezelése, vezénylésük, mozgásuk, eseményeik naplózása; értékszállítók követése, riasztásaik kezelése.
 • A GPSec készüléket és a hozzákapcsolódó szolgáltatások igénybevételét természetesen magánszemélyek számára is elérhetővé tettük.

  Szociálisan rászorultak (egyedül élő nyugdíjasok, idősek, tartós betegségekben szenvedők, vakok és gyengén látók, mozgásukban korlátozottak) számára létrehozott kedvezményes csomagban, általuk is megfizethető áron kínáljuk a sok esetben csak GPSec eszköz és szolgáltatás használatával elérhető, akár életmentő segítségnyújtás lehetőségét.

  Standard csomag magánszemélyek részére
  Magán, családi életében lehetnek olyan helyzetek, események, amikor komoly segítség lehet, hogy van mihez nyúlni, ha baj van – ilyen helyzetekben ajánljuk a GPSec készülék és a szolgáltatások alkalmazását

  Árajánlat  GPSec termékkel és szolgáltatással kapcsolatban tájékozódhatnak a:

  www.gpsec.hu oldalon vagy a Facebookon.


  Keresse munkatársunkat: 06-80 627-627-es zöldszámon!