Axis Communications' Academy Fundamentals tanfolyam


Az Anixter Magyarország Kft. 2011. szeptember 27-én és 28-án két napos
Axis Communications’ Academy Fundamentals tanfolyamot tart.

Időpont:  2011. szeptember 27. és szeptember 28. (2 nap) 

Helyszín:
  Anixter Magyarország Kft, 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 12. III. em.

A tanfolyam díja:
  35,000 Ft+ÁFA/fő, amely a tanfolyam tudásanyagán túl tartalmazza a helyszín biztosítását, tanfolyam idejére a teljes eszköz igényt, ebédet, kávét, frissítőt.  

A részvételhez legkésőbb szeptember 25-ig előzetes jelentkezés szükséges ITT ! ill. érdeklődés a (23)501 410-es telefonszámon.

A Fundamentals tanfolyam az AXIS tanfolyamok gerince, minden további képzés alapja. A két napos foglalkozás alatt a részvevők részletes műszaki betekintést nyernek a hálózati megfigyelés témakörébe, amely tudás az IP alapú megfigyelőrendszerek megtervezésétől a telepítésen át egészen a karbantartásig segítséget nyújt, gyakorlati alapképzettséget ad. 

Feldolgozásra kerülő témák a teljesség igénye nélkül: 

- Kamera kiválasztás és elhelyezés szempontjai, lehetőségei, buktatói általános vevői igények alapján

- Sávszélesség és tárhely felhasználást optimalizáló módok, a jól ismert befolyásoló tényezők, és a H.264-es tömörítésen túl a téma érinti a bekamerázott helyszín és a fényviszonyok befolyását a képek használhatóságára.

- Intelligens megoldások, felhasználási módok, avagy hogyan lehet a kamerából ellenőrzési és irányítási állomás, hogyan lehet egy aktuális kamerarendszer minden adottságát és előnyét feltérképezni, kihasználni.

A teljes tematika megtalálható az Axis honlapján. A tanfolyamról további részletek a mellékelt jelentkezési lapon találhatók. 

Előtanulmányok:

A hatékony résztvétel feltétele az az alap hálózati tudás, amely általában IP kamerás rendszerek kiépítéshez szükséges. Minden jelentkezőnek javasolt, hogy a tanfolyam előtt az Axis Communications weboldalán (basic networks) végezze el a díjmentes 30 perces hálózati alapokat tárgyaló internetes tanfolyamot.