Tájékoztató mesterdisztribútori szerződés megszűnéséről

Tisztelt Partnereink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az I-Sec Kft. 2015. január 1-jétől már nem képviseli az Intellio termékeket Magyarországon. Az Intellio Zrt. vezetése – előzetes egyeztetés nélkül, mellőzve minden személyes kommunikációt – mesterdisztribúciós szerződésünket 2014. december 31-ei hatállyal felmondta.

Az Intellio Zrt. eljárását cégünk méltánytalannak tartva veszi tudomásul, mert ahogy azt az Intellio maga is elismerte hírlevelében „Az I-Sec Kft. közel egy évtizede, szinte a kezdetek óta forgalmazza az Intellio termékeket, nagy részt vállalt a márka piaci bevezetésében és széleskörű megismertetésében.” Valóban, cégünk 2006 óta kereskedelmi partnerként, 2008-tól mesterdisztribútorként kiemelten értékesítette az Intellio IP CCTV eszközeit.

Szeretnénk megnyugtatni minden Partnerünket, hogy az I-Sec Kft. magas szintű tudással és értékes gyakorlati tapasztalattal rendelkező mérnökei a jövőben is az eddig megszokott színvonalon, készségesen állnak rendelkezésükre alternatív megoldásokkal, technikai supporttal, tervezési segítséggel, műszaki tanácsadással, külön igény esetén telephelyi elő-konfigurációval, akár helyszíni beüzemelési segítségnyújtással.

A cégünknél eddig Intellio termékeket vásárló partnereink érdekében kezdeményezni fogjuk a további egyeztetéseket a már üzemelő Intellio rendszerek bővíthetőségének biztosítása, a garanciális és egyéb problémák kezelése érdekében a gyártónál.

AZ I-SEC KFT. ELKÖTELEZETT ABBAN, HOGY KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI IP ESZKÖZÖKET/RENDSZEREKET ÉRTÉKESÍT, ÉS MINDEN SEGÍTSÉGET MEGAD PARTNEREINEK!

HAMAROSAN BEJELENTJÜK!

A már jól ismert és általunk évek óta bevezetett világmárkák mellett 2015-től újabb, nemzetközileg elismert termékek forgalmazását kezdjük meg!

I-Sec Biztonságtechnika Kft.