A SecuriFocus Kft. bemutatkozása

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja. A 2004-es indulást követő évben indult a SecuriFocus Kft biztonsági szakmára szakosodott munkaerő-kiválasztási, személyzeti tanácsadási tevékenysége.

A személyzeti szolgáltatáscsomag keretében a SecuriFocus Kft fejvadászatot, személyzeti tanácsadást és munkaerő közvetítést egyaránt végez mind a biztonsági szolgáltatásokat igénybe vevők, mind a biztonságvédelmi cégek, illetve a piac bármely más szereplője számára, hiszen képzett, szakmai alapossággal kiválasztott és leellenőrzött biztonsági szakemberekre minden oldalon szükség van.

Az online cég- és termékinformációk a biztonsági szolgáltatásokat igénybe vevőknek, vagyis a megrendelői oldalnak a biztonságvédelmi piacon való tájékozódását - a számos szolgáltatás és számtalan szolgáltató között - segíti elő. Ezáltal a megrendelői oldal tematikus csoportosításban (élőerős védelem, pénzszállítás, biztonságtechnika, információvédelem, magánnyomozás, tűzvédelem...), szakmai szempontok alapján találhatja meg az egyes biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat. A portál cégadatbázisában történő megjelenés díjmentes minden Magyarországon bejegyzett biztonságvédelmi, ill. kapcsolódó vállalkozásnak, szakmai szervezetnek, érdekképviseleti szervnek, szövetségnek, oktatási és képzési intézménynek, tehát a biztonsági szakma minden fóruma és képviselője számára.

A személyzeti és céginformációs szolgáltatásokon felül a portál a biztonságvédelmi szakmához kapcsolódó egyéb információval is szolgál, mint hírek/aktualitások, állásbörze, céghírek, személyi hírek, eseménynaptár,...

A SecuriFocus Kft tulajdonosi köre, ill. menedzsmentje:
Orosz András korábban az amerikai Sensormatic magyarországi és kelet-európai alapítója és regionális igazgatója, majd azt követően a brit tulajdonú Securicor Kft vezérigazgatója; 
Imre Judit a Reuters Hungary marketing vezetői pozícióból érkezett.