Orosz András bemutatkozása
Orosz András a Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után 1987-88-ban Münchenben a United Parcel Service-nél végzett szakmai gyakorlatot követően 1989-tól Budapesten a DHL-nél, majd a TNT-nél dolgozik mint üzletkötő, forgalmi igazgató és fejlesztési igazgató.
1991-ben Ausztráliában a melbourn-i Swinburne University of Technology-n posztgraduális képesítést szerez.
1992-ben az amerikai Sensormatic Electronics Corporation magyarországi leányvállalatát, majd 1995-től a kelet-európai regionális operációját indítja el és vezeti. 2001-re a 14 országra kiterjedő régió évi 25 millió USD forgalmat realizál. (A Sensormatic ekkor világelső cég az elektronikus biztonságtechnika területén, az Atlantai és a Salt Lake City-i Olimpiai Játékok hivatalos szállítójaként.)
2002-2003-ban a brit Securicor magyar leányvállalatának a Securicor Hungary-nak a vezérigazgatója. (A Securicor Hungary tevékenységi köre: pénzszállítás, pénzfeldolgozás, élőerős védelem, távfelügyelet-kivonuló szolgálat, biztonsági irattárolás és biztonsági takarítás.)
2004-ben indítja el a SecuriFocus Kft-t, amelyben a cégvezetés mellett a folyamatos szolgáltatás-fejlesztésért és az értékesítésért felel.
Emellett 2012-ben a Miskolci Egyetem jogi karán mediátori diplomát szerez.
Angolul és németül beszél.
Vissza a céginformációhoz