SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Összes álláshirdetés

Gyengeáramú tervező

Több mint két évtizedes múltú, a magyar piacon meghatározó gyengeáramú rendszerintegrátor vállalat a további bővülés érdekében gyengeáramú tervezőt keres.

Gyengeáramú projektmenedzser

Több mint két évtizedes múltú, a magyar piacon meghatározó gyengeáramú rendszerintegrátor vállalat a további bővülés érdekében projektmenedzsert keres.

Biztonságtechnikai technikus

Országos kiterjedésű költségvetési szervezetnél biztonságtechnikai területre munkatársakat keresünk. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Értékesítő - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő

Projektmenedzser - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Projektmenedzser

Biztonságtechnikai asszisztens

25 éve a piacon stabilan tevékenykedő biztonságtechnikai nagykereskedésünk mind webshoppal, mind pedig újpesti áruházával segíti a biztonságtechnikai szakembereket. Az ügyfeleinket sikeres projektekhez juttatjuk és segítünk nekik azokat végig vinni. Munkatársaink szakértelmére partnereink folyamatosan számíthatnak és minden segítséget megadunk, hogy a lehető legjobbat kapják vevőink. Ezt a csapatot szeretnénk most bővíteni! Biztonságtechnikai üzletágvezetőnk és termékmenedzserünk mellé keresünk szakértő asszisztenst.

Biztonságtechnikai terméktámogató

A Cédrus Kft. biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkező munkatársat keres BIZTONSÁGTECHNIKAI TERMÉKTÁMOGATÓ munkakörbe.

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Szerviz mérnök

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk szerviz mérnök kollégát.

Szerviz technikus

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk szerviz technikus kollégát.

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés kategóriák

Prémium Partnerek