SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Összes álláshirdetés

Biztonságtechnikai szerelő / SMARTme

Tapasztalt szervizes munkatársat keresünk, gyengeáramú rendszerek szerelésére karbantartására. Cégünk stabil hátterű, tisztán magyar tulajdonú, újító szemléletű, folyamatosan fejlődő vállalat. Értéket teremtünk és közben sosem unatkozunk, csapat vagyunk a szó szoros értelmében. Csatlakozz a csapatunkhoz!

Értékesítő munkatárs

Értékesítő munkatársat keres a biztonságtechnikai nagykereskedelemmel foglalkozó Modern Alarm Kft. (hölgyek jelentkezésére is számítunk) A Modern Alarm Kft., 28 éve van jelen a vagyonvédelmi nagykereskedés piacán. Több mint 15 nagynevű gyártó hivatalos magyarországi forgalmazójaként munkatársat keres területi képviselői munkakörbe. Önálló munkaszervezés, -végzés, kiemelt bérezésért.

Villanyszerelő / Okosház

Bővülő feladataink ellátására Villanyszerelő kollégákat keresünk azonnali belépéssel! Okos házak kivitelezője : Komplex gyengeáramú rendszerek kivitelezése, programozása, üzemeltetése

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!

Bolti értékesítő / Riarex Kft.

Vagyonvédelmi nagyker munkatársat keres Bolti értékesítő munkakörbe, hosszú távra.

Biztonságtechnikai projektvezető mérnök / Kelet-Magyarország

Kelet-Magyarország meghatározó vagyonvédelmi vállalata, biztonságtechnikai divíziója fejlesztése és ügyfélköre bővítése érdekében BIZTONSÁGTECHNIKAI PROJEKTVEZETŐ MÉRNÖKÖT keres.

Műszaki Támogató Mérnök / Astal

Az Astal Security Technologies Kft. nemzetközi háttérrel rendelkező biztonságtechnikai disztribúcióval foglalkozó vállalat. Telepítő és viszonteladó partnereink átfogó kínálatunkból választhatnak, megoldásaink kiváló minőséget képviselnek: • Novus AHD és IP videórendszerek • Polon Alfa tűzjelzőrendszerek • Kade beléptetőrendszer • Texecom, Optex riasztórendszerek Dinamikusan fejlődő csapatunk számára, az alábbi pozícióban keresünk munkatársat: Műszaki Támogató Mérnök Segíti az értékesítési csapat munkáját, folyamatos támogatást nyújt partnereinknek minden, a forgalmazott eszközökkel, rendszerekkel kapcsolatos műszaki kérdésben.

Gyengeáramú projektmenedzser

Több mint két évtizedes múltú, a magyar piacon meghatározó gyengeáramú rendszerintegrátor vállalat a további bővülés érdekében projektmenedzsert keres.

Biztonságtechnikai technikus

Országos kiterjedésű költségvetési szervezetnél biztonságtechnikai területre munkatársakat keresünk. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Értékesítő - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő

Biztonságtechnikai asszisztens

25 éve a piacon stabilan tevékenykedő biztonságtechnikai nagykereskedésünk mind webshoppal, mind pedig újpesti áruházával segíti a biztonságtechnikai szakembereket. Az ügyfeleinket sikeres projektekhez juttatjuk és segítünk nekik azokat végig vinni. Munkatársaink szakértelmére partnereink folyamatosan számíthatnak és minden segítséget megadunk, hogy a lehető legjobbat kapják vevőink. Ezt a csapatot szeretnénk most bővíteni! Biztonságtechnikai üzletágvezetőnk és termékmenedzserünk mellé keresünk szakértő asszisztenst.

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Szerviz mérnök

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk szerviz mérnök kollégát.

Szerviz technikus

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk szerviz technikus kollégát.

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés kategóriák

Prémium Partnerek