SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Álláshirdetések | Biztonságtechnika

Gyengeáramú tervező

Több mint két évtizedes múltú, a magyar piacon meghatározó gyengeáramú rendszerintegrátor vállalat a további bővülés érdekében gyengeáramú tervezőt keres.

Gyengeáramú projektmenedzser

Több mint két évtizedes múltú, a magyar piacon meghatározó gyengeáramú rendszerintegrátor vállalat a további bővülés érdekében projektmenedzsert keres.

Műszaki terméktámogató csoportvezető

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál. Ezen eszközök magas szintű műszaki támogatásához keres új munkatársat: Műszaki terméktámogató csoportvezető pozícióba.

Kereskedelmi kapcsolattartó

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál. Ezen eszközök magas szintű műszaki támogatásához keres új munkatársat: Kereskedelmi kapcsolattartó pozícióba.

Biztonságtechnikai technikus

Országos kiterjedésű költségvetési szervezetnél biztonságtechnikai területre munkatársakat keresünk. Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Értékesítő - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő

Projektmenedzser - GeoVision

A GeoVision Hungária Kft., mint a GeoVision biztonságtechnikai rendszerek magyarországi forgalmazója csapatának bővítéséhez keres új munkatársakat. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy innovatív, világszinten is jól ismert, neves hazai és nemzetközi referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője. Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Projektmenedzser

Biztonságtechnikai asszisztens

25 éve a piacon stabilan tevékenykedő biztonságtechnikai nagykereskedésünk mind webshoppal, mind pedig újpesti áruházával segíti a biztonságtechnikai szakembereket. Az ügyfeleinket sikeres projektekhez juttatjuk és segítünk nekik azokat végig vinni. Munkatársaink szakértelmére partnereink folyamatosan számíthatnak és minden segítséget megadunk, hogy a lehető legjobbat kapják vevőink. Ezt a csapatot szeretnénk most bővíteni! Biztonságtechnikai üzletágvezetőnk és termékmenedzserünk mellé keresünk szakértő asszisztenst.

Biztonságtechnikai terméktámogató

A Cédrus Kft. biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkező munkatársat keres BIZTONSÁGTECHNIKAI TERMÉKTÁMOGATÓ munkakörbe.

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Szerviz mérnök

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk szerviz mérnök kollégát.

Szerviz technikus

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk szerviz technikus kollégát.

Tűzjelző termékmenedzser

Magyarország meghatározó biztonságtechnikai cége tűzjelző rendszerek eladására műszaki tapasztalattal rendelkező tűzjelző termékmenedzser kollégát keres.

Gyengeáramú kivitelező

Tűzjelző és biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozó budapesti cég keres kivitelező kollégát.

Kereskedelmi asszisztens - RIEL Kft

A RIEL magyar tulajdonú családi vállalkozásként több, mint 25 éve a biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. Fő tevékenységként világvezető gyártók video-, riasztó- és tűzjelzőrendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek. Az Árpád híd metrómegállótól néhány percre található irodaházunkban korszerű munkakörülmények között végezheted a munkád.

Szervízmérnök / Beüzemelő mérnök

Magas minőségű biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozó budapesti vállalat műszaki csapata bővítése érdekében Szervízmérnök / Beüzemelő mérnök kollégát keres.

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés kategóriák

Prémium Partnerek