SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Álláshirdetések | Biztonságtechnika

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.

Bolti szaktanácsadó / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkaidő: 8-17h Bolti szaktanácsadó munkatársat keresünk.

Szerviz ügyfélszolgálatos munkatárs / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkavégzés helye : XIII. kerület Azonnali munkakezdéssel, teljes munkaidőben szerviz ügyfélszolgálatos munkatársat keresünk!

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Őrmester Nyrt.

Az Őrmester Nyrt. pályázatot ír ki az alábbi állás betöltésére: Biztonságtechnikai projektmenedzser

Vagyonvédelmi projektvezető / SMP Szerviz Kft

Mi az SMP Szerviz Kft.-nél 30 éve elkötelezetten képviseljük az informatikai, bank, – és biztonságtechnikai kihívások minőségi és hatékony megoldásait, a forgalmazáson át a rendszerintegráción és az üzemeltetésen keresztül a karbantartásig. Magyarországon és a régióban is bővülő portfóliónk kapcsán keressük leendő kollégánkat, hogy a következő mérföldkő elérését már vele együtt valósítsuk meg.

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!

Bolti eladó / Modern Alarm

A Modern Alarm Kft. munkatársat keres BOLTI ELADÓ munkakörbe.

Terméktámogató mérnök / RIEL Kft

Szeretnél a szakma legjobb csapatában dolgozni? Itt a helyed a RIEL-nél, ahol egy dinamikusan fejlődő, elkötelezett, vidám csapat tagja lehetsz. Terméktámogató mérnökként az ügyfélkérdések megválaszolásával betekintést nyerhetsz a szakma legmélyébe, elsőként veheted kézbe és tesztelheted a legújabb technológiákat és eszközöket. Az ország legösszetettebb videórendszereinél vehetsz részt a tervezésben, beüzemelésben és műszaki támogatásban. A biztonságtechnikai ipar legjelentősebb gyártóinak eszközeivel foglalkozhatsz: videótechnika, behatolásjelzés, beléptetés, tűzjelzés mind előfordul nálunk.

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés kategóriák

Prémium Partnerek