SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Álláshirdetések | Biztonságtechnika

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support

Budapesti boltvezető / LDSZ Kft

Budapesti boltvezető pozícióba keresünk agilis, koncepcióval és biztonságtechnikai ismeretekkel rendelkező kollégát.

Értékesítési támogató / PartnerTech

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál. Ezen eszközök értékesítéséhez keres új munkatársat Értékesítési támogató pozícióba.

Kereskedelmi kapcsolattartó / PartnerTech

A PartnerTech Kft., a UTC Fire & Security termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazójaként minőségi elektronikus tűz-, és biztonságtechnikai termékeket kínál. Ezen eszközök értékesítéséhez keres új munkatársat Kereskedelmi kapcsolattartó pozícióba

Beüzemelő mérnök/ Szervízmérnök

Magas minőségű biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozó budapesti vállalat műszaki csapata bővítése érdekében Szervízmérnök / Beüzemelő mérnök kollégát keres.

Műszaki támogató munkatárs - TELL / Budapest

A TELL, a nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó képviselője felvételt hirdet Műszaki támogató munkatárs pozícióra budapesti irodájába.

Ügyfélkapcsolattartó, raktárfelelős / Protect HRS

Ügyfélkapcsolattartó, raktárfelelős feladatkörbe keres munkatársat a PROTECT HRS Kft.

Biztonságtechnikai szerelő / SMARTme

Tapasztalt szervizes munkatársat keresünk, gyengeáramú rendszerek szerelésére karbantartására. Cégünk stabil hátterű, tisztán magyar tulajdonú, újító szemléletű, folyamatosan fejlődő vállalat. Értéket teremtünk és közben sosem unatkozunk, csapat vagyunk a szó szoros értelmében. Csatlakozz a csapatunkhoz!

Értékesítő munkatárs

Értékesítő munkatársat keres a biztonságtechnikai nagykereskedelemmel foglalkozó Modern Alarm Kft. (hölgyek jelentkezésére is számítunk) A Modern Alarm Kft., 28 éve van jelen a vagyonvédelmi nagykereskedés piacán. Több mint 15 nagynevű gyártó hivatalos magyarországi forgalmazójaként munkatársat keres területi képviselői munkakörbe. Önálló munkaszervezés, -végzés, kiemelt bérezésért.

Villanyszerelő / Okosház

Bővülő feladataink ellátására Villanyszerelő kollégákat keresünk azonnali belépéssel! Okos házak kivitelezője : Komplex gyengeáramú rendszerek kivitelezése, programozása, üzemeltetése

Biztonságtechnikai projektmenedzser / Alphasonic

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink sikeréhez az informatika és biztonságtechnika területén egyedi szolgáltatásainkkal és speciális, testreszabott megoldásainkkal, melyek maximálisan megfelelnek a felhasználók elvárásainak. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Fiatalos, jókedvű, motivált és céltudatos csapat vagyunk, ha Te is ilyen vagy, és a munkádra is igényes, jelentkezz hozzánk!

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés feladása

Álláshirdetés kategóriák

Prémium Partnerek