SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Alphasonic Kft

1044 Budapest, Ipari park u. 8.
(1) 883 3100
Honlap: www.alphasonic.hu
E-mail: info@alphasonic.hu

Cégbemutatkozás

Napjainkban biztonságtechnika kiépítésével már nem csak biztonságtechnikai cégek, hanem informatikai vállalkozások is egyre többen foglalkoznak. 

Cégünk úttörő szerepet tölt be Magyarországon abban, hogy a két szakma részben összeolvadjon és így egymást segítve, minden igényt kielégíthessen a felhasználók körében. 
Több ezer termékből álló palettánkat ezek figyelembe vételével alakítottuk ki, melyek bemutatására és értékesítésre nagy segítség az Újpesten található, több mint 4500 négyzetméteres, önkiszolgáló jellegű raktáráruházunk, ahol a piacvezető biztonságtechnikai eszközeink raktárkészletről, azonnal elérhetők. Ilyenek például a Vivotek, az Axxon és a DVC márkánk. A legegyszerűbb videomegfigyeléstől az igazán bonyolult, több száz kamerás megfigyelésig ránk bízhatja a projektjét, hiszen szakértőink többéves tapasztalata és referenciáink bizonyítják, hogy nálunk biztos kezekben van.


A Vivotek kamerái és rögzítő egységei az elmúlt években sok jelentős projektben bizonyítottak partnereinknél, mint a UNIX Autó Kft., a Benu Gyógyszertárak vagy a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. A Vivoteknél utóbbi években folyamatos fejlesztéseket hajtottak végre az IP kamerák piacán, diktálva a trendet a világ felé. Mindezek mellett olyan különféle IT eszközökkel rukkolnak elő, melyek segítik a telepítők és rendszerintegrátorok munkáját, hogy jól működő, megbízható, komplett kamerarendszert tudjanak szolgáltatni partnereik felé. Az AxxonSoft tartalomelemző funkciónak és a Vivotek Alkalmazás Fejlesztő Platformnak is sikeres az integrációja.

Így a Vivotekkel kompatibilis Axxon Next Videomenedzsment intelligens szoftvereink pedig rengeteg lehetőséget nyújtanak a videoanalitika területén, kiemelkedő a tudása, úgymint az arc és rendszám visszakeresés, metaadatok alapján történő intelligens visszakeresés, real time analitikák, idő tömörítés, vagy a 3D alaprajz kezelés.

Telephelyünkön rendszeresen szervezett oktatásainkon több mint 20 éves számítástechnikai és biztonságtechnikai tapasztalatainkat egybeötvözve adunk át minden tudásunkat partnereinknek, hogy a két technológia együttes felhasználásával még több és még nagyobb projekteket, tendereket nyerhessenek meg. CCTV alapoktól elkezdve a tervezői és gyakorlati tréningekig folyamatos oktatásokkal segítjük a tanulni vágyókat.Látogasson el hozzánk, győződjön meg Ön is szakmai tudásunkról, segítőkészségünkről, termékeink minőségéről és széles raktárkészletünkről!

Ha személyesen nem tud eljönni hozzánk, tekintse meg weboldalunkat és az itt működő webáruházunkat, mely használatával és akár 24 órán belüli házhozszállításunkkal időt és pénzt takarít meg. Telefonos vagy személyes technikai szaktanácsadásunkkal pedig minden segítséget megkap termékeinkkel kapcsolatosan!

Alphasonic Kft

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.